FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Çok hakim değilim ama feedback mekanizması değil mi ?hızlarınca böyle oluyor bunun nedenini bilen varmı ?
Böyle yapması Nasıl normal olabilir kendi kendine yapıyor o hareketiHocam gayet normal gözüküyo
doğrudurÇok hakim değilim ama feedback mekanizması değil mi ?
Hocam ben iq süz değilsem her şey normal işliyo tır desen uyumlu direksiyonla falan filan yada ben sorunu anlamadımBöyle yapması Nasıl normal olabilir kendi kendine yapıyor o hareketi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğrudur
bende yeni g29 umu sattım sadece skoda sürerken yapıyorduhızlarınca böyle oluyor bunun nedenini bilen varmı ?
Hocam o sallanma olay hızlanınca kendiliğinden başlıyorHocam ben iq süz değilsem her şey normal işliyo tır desen uyumlu direksiyonla falan filan yada ben sorunu anlamadım![]()
valla hızlanınca oluyor bu kendiliğindenbende yeni g29 umu sattım sadece skoda sürerken yapıyordu
Klavyeden oynayordum sistem kötü olduğundan bıraktım çekilmezd o yüzden pek anlayamamışl olabilirim. Tır hızlanınca bence normal bide hafriyat dorsesi takıyorsanız çünkü maşallah hafriyatla 360 drift atılırHocam o sallanma olay hızlanınca kendiliğinden başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hızlanınca oluyor bu kendiliğinden
ne anlamı kalıyor ozamanForce Feedback kapatabilirsiniz.
Force Feedback kısabilirsiniz ben düşük ff oynuyorum ama rahatsız oluyorsunuz diye dedim d.ne anlamı kalıyor ozaman