Razer Gigantus V2 Medium - SteelSeries Qck+ Large

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,527
Bütçe
150
İkisi de aynı fiyatta. Razer deathadder v2 mini kullanıyorum.Hangisini tercih etmem daha doğru olur ?

Bi yandan da synapse uygulamasına mousepad modeline göre optimize edildiğini gördüm. İlgimi çekiyor bu sebeple razer :)

Gigantus'un kenarları dikişsiz gördüğüm kadarıyla. Uzun vadede yırtılma ihtimali var. Bu yüzden aşırı kararsız durumdayım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
İkisi de aynı fiyatta. Razer deathadder v2 mini kullanıyorum.Hangisini tercih etmem daha doğru olur ?

Bi yandan da synapse uygulamasına mousepad modeline göre optimize edildiğini gördüm. İlgimi çekiyor bu sebeple razer :)

Gigantus'un kenarları dikişsiz gördüğüm kadarıyla. Uzun vadede yırtılma ihtimali var. Bu yüzden aşırı kararsız durumdayım.
Bende ss var güzel

Yordu beni bu arayış. SS qck+ Large modelinin siparişini verdim amazondan.
Hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mousepad sonuçta bu kadar düşünmeye gerek yok :)

Teşekkürler

Aynı fiyatta kafa kafaya giden 2 ürün olunca kararsız bırakıyor. Nefret ediyorum bu huyumdan :D
Hayırlı olsun

Mousepad sonuçta bu kadar düşünmeye gerek yok :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky

Qck large daha mantıklı olabilir.

Yordu beni bu arayış. SS qck+ Large modelinin siparişini verdim amazondan.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Geri