Çözüldü✓ 30.000 TL Oyuncu Si̇stem Öneri̇si̇ - Yardim

Merhaba arkadaşlar şuan laptop kullanıyorum artık beklentimi karşılamamaya başladı. Sizce laptop mu daha avantajlı yoksa masaüstümü? Şuan masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Klavye mouse oyuncu koltuğu hepsini alacağım. Oyun için topluyorum oynadığım oyunlar genellikle rocket league, lol, valorant, cs , vb oyunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@f0ze Reis sen yüksek bütçelerde çok daha güzel sistemler diziyorsun. Sen yardımcı olsan daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman önce çevre birimlerini alın. Klavye mouse koltuk felan, sonra kasayı kalan paraya göre dizelim.
Yukarı çıkabilirim hıc sorun degıl onlarıda dizelim zaten klavye mouse koltuk 5-6 bın tutar taş çatlasa yanlışmıyım hocam

Burası toplam ne kadar tutuyor?

5009201, member: 91166"]
Yukarı çıkabilirim hıc sorun degıl onlarıda dizelim zaten klavye mouse koltuk 5-6 bın tutar taş çatlasa yanlışmıyım hocam
[/QUOTE]
Yorumumu güncelledim. Hazırladığım sistemi kontrol edip, inceleyebilirsiniz.

Çok sağolun hocam kulaklığım asus rog delta çok memnunum sızede tavsiye edebilirim.

Sistemi şimdi kasa ve sıvı soğutucu değişimi yaptım. Yaklaşık herhalde 38-39K yapıyor.
Monitör olarakta 2K veya 4K lazım. ayrıca bu sisteme 2 monitör çok daha fazla yakışır.

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Monitör olarakta 2K veya 4K lazım. ayrıca bu sisteme 2 monitör çok daha fazla yakışır.
O kararı kendisi verir diye ellemedim. CSGO, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynadığı için işlemciyi güçlü tuttum bakalım karar kendisinindir.

O kararı kendisi verir diye ellemedim. CSGO, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynadığı için işlemciyi güçlü tuttum bakalım karar kendisinindir.
Hiç 2 monitör kullanmadım 2 monitörlü olursa nasıl bir avantaji olur. ek olarak kriptoylada ugrasıyorum ama mining yapmıyorum.

5800X
RX 6900 XT
2x16 RAM
1 TB SSD
2 TB HDD (İhtiyaç varsa.)

Bu özelliklere sahip sistem toplayabilirsiniz belirttiğiniz bütçede. RTX, DLSS özelliklerinden faydalanmak için RTX 3070 Ti öneririm en az.

Hiç 2 monitör kullanmadım 2 monitörlü olursa nasıl bir avantaji olur. ek olarak kriptoylada ugrasıyorum ama mining yapmıyorum.
Saniye saniye takip etmiyorsanız gereksiz olur. Karar sizindir.

https://www.epey.com/monitor/philips-288e2a-00.html 4K monitör. almak tamamen tercih.

Bu da rekabetçi oyunlar için.

Saniye saniye takip etmiyorsanız gereksiz olur. Karar sizindir.
bir yandan takip etsem güzel olabilir aslında cünkü kriptodan gelenle alacağım oda var :D

https://www.epey.com/monitor/philips-288e2a-00.html 4K monitör. almak tamamen tercih.

Siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız acaba bana kızmayın ben neredeyse hiç bilmiyorum soruyorum böyle kusuruma bakmayın. Nasıl olursa öyle olsun cok bütce gerekmez bunlada cok ıyı performans alırsın dersenız onuda önereblirsiniz.

Evet bu güzelmiş

5800X
RX 6900 XT
2x16 RAM
1 TB SSD
2 TB HDD (İhtiyaç varsa.)

Bu özelliklere sahip sistem toplayabilirsiniz belirttiğiniz bütçede. RTX, DLSS özelliklerinden faydalanmak için RTX 3070 Ti öneririm en az.
Bu özellikler benım ne işime yarayacak RTX, DLSS nasıl kullanacağım. Rekabetçi oyunları oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,693
Üyeler
174,766
Son üye
Mienaa
Geri