hala f5 liyorum belki düşerde alırım diyeİnsanlar genelde 3D güvenlik kodunun geç gelmesinden kaçırıyorlar sistemi
ABDULLAH YİNE ALAMADIM BEN SEPETE EKLERKEN EKRAN KARTI KALMADI YAZIYOR İPTAL EDEN OLURSA ALABİLİRM OKADAR YENİLEDİM BÜTÜN BİLGİLERİ HAZIRLADIMBu sistemi alsaydın daha iyi olurdu i3 10100f platform olarak öldü artık. Ama riske girme iptal edersin stoğa yetişemezsin sıkıntı.
Hem de 3 fanlı gelmişGüle Güle Kullanın![]()
aynı şekil banada 18.00 de girdim sepete ekledim kart bilgilerini yazdım ama sms gelmediSMS hiç gelmedi banada iyi mi?.
Bu sefer aldım diyordum yine olmadı.aynı şekil banada 18.00 de girdim sepete ekledim kart bilgilerini yazdım ama sms gelmedi
Ben yine alamadımAlan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın arkadaşlar.![]()
HELAL OLSUN BEEEEDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alınbu kıyağım da unutulur ama neyse
![]()
Canın sağ olsun bence yakında yine bu bütçe de güzel sistem gelir. Ben de 4.5 sistemi update edeceğimBu sefer aldım diyordum yine olmadı.