Yardım B450m s2h cmos bios sıfırlama

Reaksiyon skoru
1
Anakart üzerinden bios sıfırlamak için bios pilini sökmek bende işe yaramadı. Cmos dan sıfırlamayı denedim yine başaramadım bilen birisi yardımcı olabilirmi. Pc yi açamadığım için biosu sıfırlıyorum. Lütfen detaylı bir şekilde adım adım ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız, bir türlü başaramadım bios sıfırlamayı

BIOS sıfırlaman gerektiği ne malum? Neden BIOS sıfırlamak istiyorsun?

BIOS sıfırlaman gerektiği ne malum? Neden BIOS sıfırlamak istiyorsun?
Dün akşam windows 11 e geçtim ve valorantta tpm 2.0 hatası aldım bunu düzeltmek için youtube dan birkaç videoya baktım, videodakilerin aynılarını uyguladım. Biostan ayarları kaydedip çıktığım zaman pc açılmadı loopa girdi 2-3 sn de bir kendini yeniden baslatiyor ve hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Çözümü biosu sıfırlamakta buldum ama biosu sıfırlamayı beceremedim

Dün akşam windows 11 e geçtim ve valorantta tpm 2.0 hatası aldım bunu düzeltmek için youtube dan birkaç videoya baktım, videodakilerin aynılarını uyguladım. Biostan ayarları kaydedip çıktığım zaman pc açılmadı loopa girdi 2-3 sn de bir kendini yeniden baslatiyor ve hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Çözümü biosu sıfırlamakta buldum ama biosu sıfırlamayı beceremedim

B450M S2H'ta bu tip sorunlar çok, CLR_CMOS pinleri iki pinliydi o anakartta. Denedim diyorsun ancak 5-6 saniye anahtar veya tornavida sürtsen garanti olur.

B450M S2H bypass yapmadan Windows 11'e geçilecek bir anakart değil, bunu milyonuncu görüşüm sanırım.

B450M S2H'ta bu tip sorunlar çok, CLR_CMOS pinleri iki pinliydi o anakartta. Denedim diyorsun ancak 5-6 saniye anahtar veya tornavida sürtsen garanti olur.

B450M S2H bypass yapmadan Windows 11'e geçilecek bir anakart değil, bunu milyonuncu görüşüm sanırım.
1. Si 4 pin var cmos tarafında 2. Si bypass ne oluyor ve şu an ne yapmam lazım

1. Si 4 pin var cmos tarafında 2. Si bypass ne oluyor ve şu an ne yapmam lazım

1647079184003.png

Yuvarlak içine aldığım pinlerin arasına sürteceksin sıfırlamak için, bypass Windows 11 gereksinimlerini aşarak yükleme yapmak.

Alıntıyı görüntüle

Yuvarlak içine aldığım pinlerin arasına sürteceksin sıfırlamak için, bypass Windows 11 gereksinimlerini aşarak yükleme yapmak.
Dediğinizi yaptım o iki pine anahtarı sürttüm bir kaç saniye ama bios sıfırlanmadı. Sıfırlanmamaya yemin etmiş. Yaptığım aşamaları tek tek anlatayım belki ben hata yapıyorumdur. Önce pc yi kapatıyorum gücü kesiyorum kasadan (güc kablosunu çıkarıyorum) sonra sizin dediğiniz o iki pine anahtarı sürttüm 5 saniye civarında (bios pilini çıkarmadım bunları yaparken), tekrardan gücü bağlayıp çalıştırdığımda çalısmadı aynı şekilde devam etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,776
Üyeler
187,395
Son üye
Mamiproxxxx
Geri