5800 ise iyi fiyat.hepsi sıfır ürün toplam 5800tl
8+8 eksik yazmışım kusura bakmayınTamam ram sadece 8GB'mış. vasat.
SSD o kadar da kötü değil bu arada. ortalam denilebilir. iyide değil tabi.Anakart, PSU ve SSD pek iyi değil.
400tlye almıştık çok beklentimiz yok. en dandik 250gb ssd 450 tlden başlıyordu.SSD o kadar da kötü değil bu arada. ortalam denilebilir. iyide değil tabi.
ramin ne sorunu var ? merak ettiğim için soruyorum.PSU kötü.
RAM kötü.
Kasa gereksiz.
Fiyat muhtemelen APU'ya göre fazla.
Kendisi kronik sorunlu ve tek kanal kullanmak APU'da çok büyük hata ve de 8 GB RAM kullanmak daha da büyük hata.400tlye almıştık çok beklentimiz yok. en dandik 250gb ssd 450 tlden başlıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyatları şöyle belirteyim.
İŞLEMCİ:5600g 3100tl
ANAKART:MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX AnAKART 480tl
RAM:corsair vengeance rgb pro 8+8gb ddr4 3200mhz-cl16 1 tanesi 499tl diğeri 599tl
KASA:MSI MAG FORCE 101M 430tl
PSU:Shrakoon 650W SHP650 V2 80+ 300tl
SSD: pny Xlr8 CS3030 250GB:::::490tl
5900 liraya gelmiş. ssd için 50 liralık kupon kullanmış.
ramin ne sorunu var ? merak ettiğim için soruyorum.
bana danışmıştı zaten alırken uzun süre ram fiyatlarını takip ettim crucial ballistix bakıyordum o zamanlar 600 lira civarıydı o yüzden alamamıştık.Apu'nun amacı ucuza toplamak değil midir?
O hâlde venegance rgb pro gibi bir ram saçmalıktır. Ama o fiyata çok iyiymiş
tek kanal değil 8+8gb 3200mhz olduğunu yazmayı unutmuşum.Kendisi kronik sorunlu ve tek kanal kullanmak APU'da çok büyük hata ve de 8 GB RAM kullanmak daha da büyük hata.
kronik sorunları nedir? onlara hiç dikkat etmemişizKendisi kronik sorunlu ve tek kanal kullanmak APU'da çok büyük hata ve de 8 GB RAM kullanmak daha da büyük hata.
XMP açtırmıyor mesela. OC yapmak büyük dert..kronik sorunları nedir? onlara hiç dikkat etmemişiz![]()
bende OC yapmayı denedim 3200mhz üstü mavi ekranXMP açtırmıyor mesela. OC yapmak büyük dert..
ilerde 6600xt takmayı düşünüyormuş bu anakartla tam performans verir mi ? psu değiştirir muhtemelen.XMP açtırmıyor mesela. OC yapmak büyük dert..
sürekli indirim kovaladık. neredeyse 2 yıldır toplama çalışıyoruz.5.800 TL ye nasıl toplamis bu sistemi