RAMPAGE SN-R9 Kablolu Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah Kırmızı alınır mı ?

Ben bu kulaklığı 2 seneye yakın kullandım Fena değildi açıkçası ben memnundum fakat benim zamanımda ucuzdu bu , 150 TL etmez bence
100 liraya var hocam. 100 lira altı böyle kaliteli kulaklık bulamadım. bende kullanmıştım 5-6 sene önce 40 liraya almıştım sanırım.

100 liraya var hocam. 100 lira altı böyle kaliteli kulaklık bulamadım. bende kullanmıştım 5-6 sene önce 40 liraya almıştım sanırım.
Bende görünce duygulandım sesi falan iyiydi bir sorunu yoktu fakat çokta iyi değildi kulak pedleri falan sertti mesela bütçe varsa almışken üstüne biraz daha eklenip farklı bir model alınabilir

Bende görünce duygulandım sesi falan iyiydi bir sorunu yoktu fakat çokta iyi değildi kulak pedleri falan sertti mesela bütçe varsa almışken üstüne biraz daha eklenip farklı bir model alınabilir
bütçe 100 lira işte .d

Trust'ın modelleri falan var hocam 150 TL civarında yada Yine snopy nin kozmetik anlamda daha güzel modelleri var , Rampage sn-r9 fazlasıyla eskidi artık bırakalım huzur içinde yatsın
ah be o zula oynadığım günler geri gelmeyecek. kulaklık için F.

Pahalanmış biraz. ama ben memnunum. mikrofonu gayet güzel.
kulaklığa bu kadar para vermek saçma geliyor açıkçası 50liraya jbl almıştım 1-2 yıl kullandım geçen bozuldu. 100 lira bile çok benim için ama yapacak bir şey yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,411
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri