Ulan Türkler heryerdisiniz :DD

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
Arkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorum
Dakika 7:50 yi açarmısınız allah aşkına hala gğlğyrum asjghkfa

Arkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorum
hrshsjgkhdflg

Adam mi ediyor onu. Çeken?

bence raslantı olabilir(genç bir nüfusa sahibiz ülke olarak ve işsizlik oranlarımız biraz yüksek coronavirus süreci yüzünden herkes evde biraz raslantı birazda türkiyedeki şartların sonucu ama kelimeye direkt küfür eklemesi işin komikliğine tuz biber ekmiş)

bence raslantı olabilir(genç bir nüfusa sahibiz ülke olarak ve işsizlik oranlarımız biraz yüksek coronavirus süreci yüzünden herkes evde biraz raslantı birazda türkiyedeki şartların sonucu ama kelimeye direkt küfür eklemesi işin komikliğine tuz biber ekmiş)
Aw adamın her test ayarı farklı.

Hayır. Çeken adam türk.
Eminmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1591276016301.webp
Adam yabancı :D

Yabancı bir adam oyun testleri yapıyor gt 1030 ekran kartıyla PUBG de oyuna türkler denk geliyor ve küfür ediyor buda sebebsizce komik oloyr:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliyom bekle
Hatta yabancı birine vatandan link atmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,878
Üyeler
190,115
Son üye
BlazeJohnny01
Geri