PC'ni ve kurduğun distroyu yazar mısın?Defalarca tekrar kurdum tekrar boot ettim ama kaç dakikadır bekliyorum bu ekranda ayrılmıyor bios ta yapmam gereken bir ayar mı var?Alıntıyı görüntüle
Türkçe şekilde kurdum şu şekilde içeriği ;PC'ni ve kurduğun distroyu yazar mısın?
6500 xtTürkçe şekilde kurdum şu şekilde içeriği ;
240 GB şık SSD ye kurulum istiyorum![]()
Partitionlarda bir sorun gözükmüyor. Sorun AMD driverı ya da UEFI GOP ile ilgili bir sorun. Fast Boot açık mı BIOS tan ve CSM (Legacy) kapalı mı?Türkçe şekilde kurdum şu şekilde içeriği ;
240 GB şık SSD ye kurulum istiyorumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6500 xt
11400f
16 GB ram
1 M2 1 sata SSD var
Evet kapalı fakat driver ile olduğuna emin misiniz ben şimdi giremeyecek miyim hiçbir zaman.Partitionlarda bir sorun gözükmüyor. Sorun AMD driverı ya da UEFI GOP ile ilgili bir sorun. Fast Boot açık mı BIOS tan ve CSM (Legacy) kapalı mı?
Ayrıca bios sıfırlamama gerek var mı? DP ile bağlanıyorum.Evet kapalı fakat driver ile olduğuna emin misiniz ben şimdi giremeyecek miyim hiçbir zaman.
Evet, resimdeki gibi kalıyorsa sorun driver demektir. Fast Boot'u açın ve CSM'i kapatıp deneyin.Evet kapalı fakat driver ile olduğuna emin misiniz ben şimdi giremeyecek miyim hiçbir zaman.
Öyle denedim maalesef olmuyor çözümü yok mu?Evet, resimdeki gibi kalıyorsa sorun driver demektir. Fast Boot'u açın ve CSM'i kapatıp deneyin.