SSD Önerisi?

dostum ne kadar çok olursa o kadar iyi
Render yapmayacaksanız NVMe almanıza gerek yok. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye alınmaz, önemli olan TBW değeri ve içindeki yongalar.

Bu SSD'nin daha TBW değeri bile bilinmiyor, kimin ürettiği belirsiz.

Render yapmayacaksanız NVMe almanıza gerek yok. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye alınmaz, önemli olan TBW değeri ve içindeki yongalar.
ben okuma ve yazma değerleri önemli diye biliyordum değilmi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markayı ilk defa duydum. Karar senin, ben olsam uzak dururdum.
abdullah abi bi videosunda önermişti o yüzden güvendim yani

"world" kelimesini yanlış yazan bir markaya şahsen güvenmem.

Okulumuz akıllı tahtalarında kullanılıyor. CrystalDiskInfo'da bütün S.M.A.R.T verileri aynı görünüyor ve normal bir işlem yaparken bile 50+ derece sıcaklıkta çalıştığına rastladım. Önermem.
Akıllı tahtaların içerisinde soğutma yok, hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada o kadar fazla ısınmayacaktır.

Ben de kullanıyorum bu SSD'yi ve sıcak çalışıyor.
Okulumuz akıllı tahtalarında kullanılıyor. CrystalDiskInfo'da bütün S.M.A.R.T verileri aynı görünüyor ve normal bir işlem yaparken bile 50+ derece sıcaklıkta çalıştığına rastladım. Önermem.
Haklısınız, benim de sıcaklık sorunum var.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
ne diyorsunuz şimdi? çinden mı alayım burdan mı alayım? burdan alırsam incehesap gaming gecesinden alacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Laptopta ama laptop olduğuna bakmayın, odam serin(20 derece) ve iyi bir laptop soğutucu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki kingston A400:https://www.akakce.com/SSD/en-ucuz-...400s37-240g-2-5-sata-3-0-fiyati,58838733.html
Her ne kadar laptop soğutucusu da kullanılsa laptoplarda bulunan depolama birimleri fazla ısınıyor. (Tecrübeyle sabittir)
Evet kingston daha mantıklıymış, gözümden kaçmış olsa gerek.

Geri