Render yapmayacaksanız NVMe almanıza gerek yok. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye alınmaz, önemli olan TBW değeri ve içindeki yongalar.dostum ne kadar çok olursa o kadar iyi
Bu SSD'nin daha TBW değeri bile bilinmiyor, kimin ürettiği belirsiz.
Render yapmayacaksanız NVMe almanıza gerek yok. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye alınmaz, önemli olan TBW değeri ve içindeki yongalar.dostum ne kadar çok olursa o kadar iyi
Markayı ilk defa duydum. Karar senin, ben olsam uzak dururdum.aliexpress den alırsam 2k okuma 1.6 k yazma
ben okuma ve yazma değerleri önemli diye biliyordum değilmi diyorsunRender yapmayacaksanız NVMe almanıza gerek yok. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye alınmaz, önemli olan TBW değeri ve içindeki yongalar.
abdullah abi bi videosunda önermişti o yüzden güvendim yaniMarkayı ilk defa duydum. Karar senin, ben olsam uzak dururdum.
TBW değeri ve ürünün kalitesinden önemsiz. Sırf okuma yazma değerleri yüksek diye ucuz etin yahnisi alınmaz, ansızın elinizde patlar.ben okuma ve yazma değerleri önemli diye biliyordum değilmi diyorsun
Akıllı tahtaların içerisinde soğutma yok, hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada o kadar fazla ısınmayacaktır.Okulumuz akıllı tahtalarında kullanılıyor. CrystalDiskInfo'da bütün S.M.A.R.T verileri aynı görünüyor ve normal bir işlem yaparken bile 50+ derece sıcaklıkta çalıştığına rastladım. Önermem.
CrystalDiskInfo'da hiçbir verinin görünmemesine ne diyorsunuz?Akıllı tahtaların içerisinde soğutma yok, hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada o kadar fazla ısınmayacaktır.
Ben de kullanıyorum bu SSD'yi ve sıcak çalışıyor.
Haklısınız, benim de sıcaklık sorunum var.Okulumuz akıllı tahtalarında kullanılıyor. CrystalDiskInfo'da bütün S.M.A.R.T verileri aynı görünüyor ve normal bir işlem yaparken bile 50+ derece sıcaklıkta çalıştığına rastladım. Önermem.
Kaç derece, hangi kasa ?Ben de kullanıyorum bu SSD'yi ve sıcak çalışıyor.
Bu bütçede daha iyisini bulamadım, senin önerin nedir ?CrystalDiskInfo'da hiçbir verinin görünmemesine ne diyorsunuz?
Laptopta ama laptop olduğuna bakmayın, odam serin(20 derece) ve iyi bir laptop soğutucu kullanıyorum.Kaç derece, hangi kasa ?
Benimki kingston A400:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...400s37-240g-2-5-sata-3-0-fiyati,58838733.htmlBu bütçede daha iyisini bulamadım, senin önerin nedir ?
Her ne kadar laptop soğutucusu da kullanılsa laptoplarda bulunan depolama birimleri fazla ısınıyor. (Tecrübeyle sabittir)Laptopta ama laptop olduğuna bakmayın, odam serin(20 derece) ve iyi bir laptop soğutucu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki kingston A400:https://www.akakce.com/SSD/en-ucuz-...400s37-240g-2-5-sata-3-0-fiyati,58838733.html