Agathon
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,527
Başta inanması güç oluyor haklısın. TT aboneliğinizin taahhütü ne zaman bitiyor ?haha yok artık hocam o rakamlar ne öyle 16mbps den nerelere çıkacağım![]()
![]()
Başta inanması güç oluyor haklısın. TT aboneliğinizin taahhütü ne zaman bitiyor ?haha yok artık hocam o rakamlar ne öyle 16mbps den nerelere çıkacağım![]()
![]()
istanbul esenler dörtyola yakınım bende merkez bi yerde yıllardır bu kadar kötü internet aldığım için hep bekliyordum şimdi en düşükten en yükseiğine çıkacağım inşallah dedikleri kadar yüksek hız alabilirimHangi şehir, mahallede oturuyorsunuz? Sadece meraktan. İstanbul'un merkezi bir yerinde oturduğum halde yok hale.
internet abimin üzerine hiç bilgim yok gerçekten,480 tl ye kadar karşılıyolarmış zaten nekadar cıkabilirki cayma bedeliBaşta inanması güç oluyor haklısın. TT aboneliğinizin taahhütü ne zaman bitiyor ?
Tahaatüne bağlı. Bitiş süresine kadar bütün faturaları ödüyorsun. Buna cayma bedeli diyorlar.istanbul esenler dörtyola yakınım bende merkez bi yerde yıllardır bu kadar kötü internet aldığım için hep bekliyordum şimdi en düşükten en yükseiğine çıkacağım inşallah dedikleri kadar yüksek hız alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internet abimin üzerine hiç bilgim yok gerçekten,480 TL ye kadar karşılıyolarmış zaten nekadar cıkabilirki cayma bedeli
Arayıp bi sorgulatması gerekiyor.istanbul esenler dörtyola yakınım bende merkez bi yerde yıllardır bu kadar kötü internet aldığım için hep bekliyordum şimdi en düşükten en yükseiğine çıkacağım inşallah dedikleri kadar yüksek hız alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internet abimin üzerine hiç bilgim yok gerçekten,480 TL ye kadar karşılıyolarmış zaten nekadar cıkabilirki cayma bedeli
aradım turnketi hat tam binanızın önünde yüksek hız alabilirsiniz dediArayıp bi sorgulatması gerekiyor.
Tekrardan hayırlı olsun o zamanaradım turnketi hat tam binanızın önünde yüksek hız alabilirsiniz dedi
Limitleme diye bir şey yok hocam. Eğer anakartın gigabit ethernet uyumlu ise cat 7 kablo ile bağladığın zaman tam hızı alırsın. Speed testde çıkan hızı gerçek saniyedeki nidirme hızınız değildir. Ortalama 8de 1 hız ile indirir. Aşağıdaki site ile gerçek indirme hızını veya kaç saatte indireceğini hesaplayabilirsin.Steam limitliyordur onu o zaman. 110 iyimiş
Türknet altyapınız varsa 1000mbpse kadar hız alıyorsunuz. Türknet forumlarında falan çok dolaşırım. Genelde 750-900 arası hız alır herhes. Tabi ki de şimetrik.Palavra.1000 mbps kadar alabilen kişi sayısı çok az.Siteden alt yapınızı sorgulayın ortalama kaç mbps vereceği çıkar.
Palavra.1000 mbps kadar alabilen kişi sayısı çok az.Siteden alt yapınızı sorgulayın ortalama kaç mbps vereceği çıkar.
forum.donanimarsivi.com
8 de 1 hız ile indirdiğini bende biliyorum ama 1000/8 = 125 ve 125 mb/s ile indiren platform yokLimitleme diye bir şey yok hocam. Eğer anakartın gigabit ethernet uyumlu ise cat 7 kablo ile bağladığın zaman tam hızı alırsın. Speed testde çıkan hızı gerçek saniyedeki nidirme hızınız değildir. Ortalama 8de 1 hız ile indirir. Aşağıdaki site ile gerçek indirme hızını veya kaç saatte indireceğini hesaplayabilirsin.