10.000 TL nasıl değerlendirilmeli

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
153
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım

Düşüncelerinizi merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım

Düşüncelerinizi merak ediyorum
Yatırım tavsiyesi değildir.Hocam bas parayı bitcoine 🤣🤣

coinler tehlikeli şu an en iyisi toptancı olmak kar koyup ürünlerini kantincilere sat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

coinler tehlikeli şu an en iyisi toptancı olmak kar koyup ürünlerini kantincilere sat.
2-3k kar.

Dolar altın coin ama elinde TL olarak bekletme çünkü degeri azalıyor hep ytd

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3k kar.
Ruhsat gereklimi ve mesela soda alıp kaar bırakıp kantincilere satmak doğru mu anladım

Powerbank al. okulda 1 dolum olarak sat. dolum sonrası telefonu geri var.
Elon musk grindset.

Ruhsat gereklimi ve mesela soda alıp kaar bırakıp kantincilere satmak doğru mu anladım
vallahi bizim okuldaki getiren dayının ruhsatı olduğunu düşünmüyorum kendisi öğretmen. zaten dükkan açmadığın için ruhsata gerek yok bence sonuçta sen aracısın.

Coin'e bilgisizce girmeni önermem, ertesi gün yeni konu açarsın ''10.000 TL kaybettim!'' diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri