B0ra
80+ Bronze
Çizgi aşağıda olunca satın al çizgi yukarı çıkınca satHocam analiz bilmiyorum nerden öğrenebilirim
Çizgi aşağıda olunca satın al çizgi yukarı çıkınca satHocam analiz bilmiyorum nerden öğrenebilirim
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Halka arzlar nedir anlamadım tabi bu işe girersem araştırıp gireceğim biraz daha bilgi verebilirmisiniz.Eşit dağıtım halka arzlara katılabilirsin borsa da hesap açabiliyorsan genelde az düşüyor 1000 TL altında ama en en kötü %20 kazandırıyor (çok büyük olmayan eşit dağıtım halka arzlar) Birkaç gün içinde 3 gün tavan olsa en kötü 3 günde %30 kazanmış oluyorsun bence güzel rakam
Hisse veya kripto için önerimde mutlaka teknik analiz öğren ve piyasayı iyi analiz et savaşın olma ihtimalini unutma
İlk başlarda biraz daha katlayabilirsem kriptoya sonra gireceğim böyle bir karar aldımÇizgi aşağıda olunca satın al çizgi yukarı çıkınca sat
Aracı kurumların websitesine bakarsan öğrenebilirsin örneğin info yatırımÖncelikle yanıtınız için teşekkürler. Halka arzlar nedir anlamadım tabi bu işe girersem araştırıp gireceğim biraz daha bilgi verebilirmisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk başlarda biraz daha katlayabilirsem kriptoya sonra gireceğim böyle bir karar aldım
İkinci el uyguna bulduğun elektronik ve satış oranının yüksek olduğu şeylere bakabilirsin tabi ben herzaman ana paranın 3/1 ini kullanarak yapıyorum kendine güvenerek alacaksın bilmediğin şeylere bulaşmazsan zarar etmezsin ikinci el siteler üzerinden kargo aracılığyla yapıyorum.Ne önerirsiniz al sat için
11e tamamlarsanMerhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım
Düşüncelerinizi merak ediyorum