msü ile tyt arasında çok fazla zorluk farkı varmı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
onvcekı senelerde nasıldı msü ile tyt arasında ne kadar net farkı vardı az once 2018 msü çozdum guzel bır sonuc aldım merak ettım ona gore bıseyler dusunecegım tabı bu senenınkı nasıl olur bılemem

Benim TYT netim MSÜ netimden 15 net fazlaydı.
MSÜ TYT'den bir tık daha zor ve bilgi ağırlıklı oluyor.

Sosyal Bilimler harici yok.
Bir de Matematik kolay o kadar.
2018 msü de sosyal cok zorlamadı mat fulle yakın yaptım ama normal denemlerde 30un ustune cok cıkamıyordum kımya ve fiziği fulledım bunları normalde hıc yapamazdım turkce 30un altında sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim TYT netim MSÜ netimden 15 net fazlaydı.
MSÜ TYT'den bir tık daha zor ve bilgi ağırlıklı oluyor.
kaçtı tyt netiniz ve hangı sene

2018 msü de sosyal cok zorlamadı mat fulle yakın yaptım ama normal denemlerde 30un ustune cok cıkamıyordum kımya ve fiziği fulledım bunları normalde hıc yapamazdım turkce 30un altında sadece
Sosyal bilgi ağırlıklı MSÜ'de.
Zaten çok da zor bir sınav değil.

2019 da hatırladıgım kadarıyla hemen hemen aynıydı. fark olarak hatırladıgım msü matematikde paragraf daha azdı tytye göre

merhabalar bende liseden sonra msü sınavına giricem msü de 9 10 11 11 12 sınıf konuları çıkıyo demi birde sayısalda hangi konular var msü de

merhabalar bende liseden sonra msü sınavına giricem msü de 9 10 11 11 12 sınıf konuları çıkıyo demi birde sayısalda hangi konular var msü de
Msu de 9-10 konuları çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msü birnevi tyt

asıl msü daha zor.2022 msü mat beni bitirdi.normalde 15-20 net yapardım msü matta 3 net yaptım.bu moralimi çok bozdu ve marttan sonra sınav çalışmayı bıraktım.o halimle bile 22 yks matta 15 net yaptım.

onvcekı senelerde nasıldı msü ile tyt arasında ne kadar net farkı vardı az once 2018 msü çozdum guzel bır sonuc aldım merak ettım ona gore bıseyler dusunecegım tabı bu senenınkı nasıl olur bılemem
Geçen yıl girdim tyt den kolaydı

Msü bence daha kolay ama daha erken olduğu için tyt'i daha iyi yapmak da normal oluyor. Mesela benim msü'de 90d falan vardı ama tyt'de 106d civarı vardı.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,626
Üyeler
187,365
Son üye
dychehoca
Geri