50 TL 'ye ayakkabı alınır mı?

Mami48

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar herkese merhaba. Marmariste oturuyorum ve burda bir sürü ayakkabıcı var. Bugün bir dükkanın önünden geçerken ne alırsan 50 tl yazıyordu. Bende almayı düşündüm sizce alınır mı çakma olduğu belli zaten ama Nike falan var 50 TL de çok değil gibi ama karar veremedim siz olsanız alır mıydınız?

Arkadaşlar herkese merhaba. Marmariste oturuyorum ve burda bir sürü ayakkabıcı var. Bugün bir dükkanın önünden geçerken ne alırsan 50 TL yazıyordu. Bende almayı düşündüm sizce alınır mı çakma olduğu belli zaten ama Nike falan var 50 TL de çok değil gibi ama karar veremedim siz olsanız alır mıydınız?
Bir gün geçmeden yırtılır

Bir gün geçmeden yırtılır
Fiyat ucuz ama alınmaz. " Ucuz etin yahnisi yenmez" derler :) benim de bir arkadaşım geçen hafta 70tlye çakma nike aldı, hiç top falan oynamadı 2. Günü durup dururken açıldı ayakkabı

ben geçen sene 50 TL'ye almıştım 1 hafta giydim sonra her yeri açıldı

Yarın yırtılırsa ne olacak?

Arkadaşlar herkese merhaba. Marmariste oturuyorum ve burda bir sürü ayakkabıcı var. Bugün bir dükkanın önünden geçerken ne alırsan 50 TL yazıyordu. Bende almayı düşündüm sizce alınır mı çakma olduğu belli zaten ama Nike falan var 50 TL de çok değil gibi ama karar veremedim siz olsanız alır mıydınız?
dene knk kaybedecek pek bişiy yok

Ayak sağlığını düşünüyorsan alma.

3 Tane aldım geçenlerde trendyol indiriminde. Yağmurlu havada bir tanesi aşırı su aldı bir kaç gün sonra tabanı koptu. Diğer ikisi de yanlarından yırtıldı. Toplamda 5 ay idare etti 3 ayakkabı. Tercih senin :D

yakın bir arkadaşım 40tl ye ayakkabı almıştı. birkaç ay giydikten sonra çocuğun ayak tabanları soyuldu yılan gibi deri döktü resmen .d ucuz etin yahnisi yenmez dostum alma bence.

bende sahte ayakkabı almıştım 3 ay anca dayanmıştı yavaştan soyulmalara falan başladı en son 5. ay kendimden şüphe etmiştim hor mu kullanıyorum diye çöp oldu. biraz para ver
flodan al daha kaliteli ürünleri var uzun gidiyor 60tl y bile var şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri