50 TL 'ye ayakkabı alınır mı?

bende sahte ayakkabı almıştım 3 ay anca dayanmıştı yavaştan soyulmalara falan başladı en son 5. ay kendimden şüphe etmiştim hor mu kullanıyorum diye çöp oldu. biraz para ver
flodan al daha kaliteli ürünleri var uzun gidiyor 60tl y bile var şuan
Hocam ayakkabı ihtiyacım yok öylesine almak istiyorum

Sıkıyorsa alma.

Arkadaşlar herkese merhaba. Marmariste oturuyorum ve burda bir sürü ayakkabıcı var. Bugün bir dükkanın önünden geçerken ne alırsan 50 TL yazıyordu. Bende almayı düşündüm sizce alınır mı çakma olduğu belli zaten ama Nike falan var 50 TL de çok değil gibi ama karar veremedim siz olsanız alır mıydınız?
Ertesi gün ayakkabı patlar.

Hocam gidin üzerine para ekleyip Kinetix alın daha iyi olur

50 liraya alma bence hem ayak sağlığın hemde paran ziyan olmasın , pek dayanmıyorlar .

Camiden calmislardir

Arkadaşlar herkese merhaba. Marmariste oturuyorum ve burda bir sürü ayakkabıcı var. Bugün bir dükkanın önünden geçerken ne alırsan 50 TL yazıyordu. Bende almayı düşündüm sizce alınır mı çakma olduğu belli zaten ama Nike falan var 50 TL de çok değil gibi ama karar veremedim siz olsanız alır mıydınız?
Alma bence sağlık açısından

silindi

Son düzenleme:
Adi mal alacak kadar zengin olduğunu sanmıyorum bilhassa ayakkabı konusu hayatımız boyunca bütün yükü çeken ayaklara 50 liralık ayakkabıyı layık görmemek lazım, öncelikle sağlık dolayısıyla bulaşmamak senin faydana elbisenin çakmasını ucuzunu alsan sıkıntı olmazda ucuz adi ayakkabı kesinlikle uzak durulmalı

Kanka 2022 yılında 50tl ne ya 3 sene önce olsa 50tl ye olan ürün 1 sene dayanırdı. 100tl ye kinetix in ürünleri düşmesi lazım

Geri