300 TL'ye Mouse Önerisi

Alfha13

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,249
Bütçe
300
Bir mouse arıyorum, aşağıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Mouse konusunda sensör çok umursadığım bir şey değil, rekabetçi oyun oynamıyorum ve şu an kullandığım sensörü de bilmiyorum zaten. Görünüş, uzun ömürlü olması ve sorunlu olmaması önemli benim için. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir, fiyat farklarına değer mi?

Razer Basilisk V2 geçenlerde 299 TL'ye düştü diye hatırlıyorum. Tekrar denk gelirse alınabilir.

Allah inandırsın 75 e aldım 4 kere maus hızı ayarlaması bile var
1 ay önce almıştım
memnunum aşırı cs go e sporcuyum demiyorsan
eksiksiz karşıladığını hissediyorum benim ihtiyaçlarımı

Bir mouse arıyorum, aşağıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Mouse konusunda sensör çok umursadığım bir şey değil, rekabetçi oyun oynamıyorum ve şu an kullandığım sensörü de bilmiyorum zaten. Görünüş, uzun ömürlü olması ve sorunlu olmaması önemli benim için. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir, fiyat farklarına değer mi?

Razer viper mini iyi gibi

Allah inandırsın 75 e aldım 4 kere maus hızı ayarlaması bile var
1 ay önce almıştım
memnunum aşırı cs go e sporcuyum demiyorsan
eksiksiz karşıladığını hissediyorum benim ihtiyaçlarımı

Aynı fiyata daha güvenilirleri de var ve bütçem de var yine. Platoon alıp macera yaşamaya gerek yok:)

Aynı fiyata daha güvenilirleri de var ve bütçem de var yine. Platoon alıp macera yaşamaya gerek yok:)
valla ben yaşamadım 10 milyon muydu tıklama öömrü vermişler garanti verdiler bide pc ci tanıdıktı eski fiyattan verdi
sanal satıcılara bişe diyemem bence hassas şeyleri yüzyüze almak daha iyi muhattabın olur

Aynı fiyata daha iyileri var.

valla ben yaşamadım 10 milyon muydu tıklama öömrü vermişler garanti verdiler bide pc ci tanıdıktı eski fiyattan verdi
sanal satıcvılara bişe diyemem bence hassas şeyleri yüzyüze almak daha iyi muhattabın olur
Şu an zaten Rampage var, bozulmasını bekliyorum da inat ediyor biraz. Kaliteli bir şey alacağım yani.

Geri