Yanımda taşımam ve okula götürmem yasal olan savunma aletleri

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,281
Merhaba, iyi günler
Savunma amaçlı yanımda taşıyabileceğim ve okula götürebileceğim hangi aletler var?
Mümkünse göz yaşartıcı sprey dışında şeyler olsun.
Malum karşındaki bıçak çekince göz yaşartıcı sprey pek işe yaramıyor. Bütçe önemli değil

Esenyurt'ta yaşıyorum, her yer kendini bilmeyen serseri tiplerle dolu

Sprey dışında -o da yasak olabilir hatta- kesici aletlerin hiçbirini getirebileceğini sanmam.
İsviçre çakısı al.
Testere bile var içinde.
Okula girerken teslim edersen belki olur ya da.

Merhaba, iyi günler
Savunma amaçlı yanımda taşıyabileceğim ve okula götürebileceğim hangi aletler var?
Mümkünse göz yaşartıcı sprey dışında şeyler olsun.
Malum karşındaki bıçak çekince göz yaşartıcı sprey pek işe yaramıyor. Bütçe önemli değil

Esenyurt'ta yaşıyorum, her yer kendini bilmeyen serseri tiplerle dolu
Okula herhangi bir savunma aleti götüremezsin hepsi yasaktır biber gazı da dahil.

Müdür (!). Hocam zaten siz götürürsünüz kabak sizin basınıza patlar.

Katlanabilir Jop alabilirsin. Bıçak bulundurman yasak.
Bu yasal mı?
Herhangi bir kötü niyetim yok. Daha bugün bıçak çektiler zor kurtardım paçayı. Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olamayabilirim.

Katlanabilir jop ben çelik olanı tavsiye ederim
Bıçak götürsen ayakkabının içine koy bulamazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yasal mı?
Herhangi bir kötü niyetim yok. Daha bugün bıçak çektiler zor kurtardım paçayı. Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olamayabilirim.
Ne oldu da bıçak çektiler veya endüstri meslek lisesinde mi okuyorsun

Katlanabilir jop ben çelik olanı tavsiye ederim
Bıçak götürsen ayakkabının içine koy bulamazlar

Ne oldu da bıçak çektiler veya endüstri meslek lisesinde mi okuyorsun
Anadolu lisesinde okuyorum. Okul çıkışı akşam saatlerinde oldu olay. İlk defa da olmuyor

Jop katlanıkken herhangi bir zarar verici alete benzemez ancak bıçağın maazereti olmaz. Okula da çantasına koyar gider.
Buradaki olay benzeyip benzememesi değil ki. Sonuç olarak o bir job kendini savunmaya çalıştığında onu kullanacak belki de ciddi hasarlar verecek karşısındakine.

Anadolu lisesinde okuyorum. Okul çıkışı akşam saatlerinde oldu olay. İlk defa da olmuyor
Kardeşim savunma aletlerinden uzak dur herhangi bir olay patladığında bir anlık öfkeyle veya kendini koruma içgüdüsüyle kötü şeyler yapabilirsin eğer başına böyle bir olay geldiyse ilk önce konuyu ailene aç onlar yardımcı olsun.

Tamam bişey götürmesin dayak yesin milletten (y)
Savunma aleti kullanmadan da önlemini alabilir kaba kuvvete niye ihtiyaç olsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri