DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
çok eskidi.PSU konusunda bir problemim olmadı ama dediğim gibi son 7 8 aydır her zaman olmamasına rağmen bilgisayar açılırken garip bir ses duyuyorum ve rahatsız ediyor ancak psudan mı kasadan mı geliyor anlamadım bu konuda bir önerin varsa deneyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam bu kasa hakkında zaten kuşkularım vardı,teşekkürler.Sizce gelen ses kasadan mı psudan dolayı mı bunu anlamanın bir yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/nzxt-h510i-rgb-tempered-glass-usb-31-rgb-beyazsiyah-mid-tower-kasa_u12315
birde bunu buldum nasıldır bilginiz var mı?
Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!