Bilgisayar Kasası Önerisi

çok eskidi.PSU konusunda bir problemim olmadı ama dediğim gibi son 7 8 aydır her zaman olmamasına rağmen bilgisayar açılırken garip bir ses duyuyorum ve rahatsız ediyor ancak psudan mı kasadan mı geliyor anlamadım bu konuda bir önerin varsa deneyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam bu kasa hakkında zaten kuşkularım vardı,teşekkürler.Sizce gelen ses kasadan mı psudan dolayı mı bunu anlamanın bir yolu var mı?

https://www.itopya.com/nzxt-h510i-rgb-tempered-glass-usb-31-rgb-beyazsiyah-mid-tower-kasa_u12315
birde bunu buldum nasıldır bilginiz var mı?
şunlara bir bakabilirsiniz.

şunlara bir bakabilirsiniz.
https://www.itopya.com/nzxt-h510i-rgb-tempered-glass-usb-31-rgb-beyazsiyah-mid-tower-kasa_u12315 bu kasa hakkında bir görüşün var mı?

Görünüş olarak güzel ama, kasa hakkında bilgim yok. @f0ze
Sade ve şık görünümüyle, ve hava sirkülasyonu ile güzel bir kasa 799 TL fiyatında rahatlıkla alınabilir. Öneri olarak ön tarafa 2 adet fan takılırsa iyi olur.

Bugün satın aldım fakat geri iptal ettim. Sebebi ise ön tarafı mesh değil ve içi bayağı dar, sonradan farkettim. Ayrıca az sayıda usb desteği var. Ama fiyat ve kalite açısından iyi gibi, değerlendirilebilir.
yerine düşündüğün başka bir kasa var mı?

yerine düşündüğün başka bir kasa var mı?
Ben de yukarıda bahsi geçen Dark Guardian Pro ve Aerocool Aero One Frost arasında kaldım. İkisinin de görünüşü harikulade olmasa da sirkülasyonu sağlıklı yapabilecek kasalar. Tercih edilebilir.

Sade ve şık görünümüyle, ve hava sirkülasyonu ile güzel bir kasa 799 TL fiyatında rahatlıkla alınabilir. Öneri olarak ön tarafa 2 adet fan takılırsa iyi olur.

fanı takmak için ekstra bir aparat almam gerekiyor mu yoksa kasa da hazırda fan slotu var mıdır?

fanı takmak için ekstra bir aparat almam gerekiyor mu yoksa kasa da hazırda fan slotu var mıdır?
Satıcı ile iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz. Ona göre fan alımı yaparsınız.

PSU hala idare ediyorsa kasa alın, sonradan yeni PSU'ya da geçebilirsiniz.

Kasa + PSU için:

CV550 çıkıyor olması lazım içinden, Bronze sertifikalı orta şeker bir PSU. Ön tarafına da biraz modlama güzel olur sirkülasyon için.

Merhabalar,
Kasam çok eskidiği ve ses çıkardığı için yeni kasa almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok fakat olabildiğince fiyat/performans olursa iyi olur.
Önerilerinizi bekliyorum, RGB gibi bir takıntım yok fakat sıcaklık anlamında fan sayısına önem veriyorum.
Şu an sahip olduğum PSU'nun herhangi bir sertifikası yok eğer uygun fiyata kasa ve 80+ PSU var ise düşünebilirim.
2. El olursa 750w 80+psu ve cooler master h500 kasayı satıyorum, farklı kasaya geçicem, yeni ürün ikiside , önde 2 büyük arkada rgzoz fanı var, 3200k ilanda sana 3 e bırakırım

2. El olursa 750w 80+psu ve cooler master h500 kasayı satıyorum, farklı kasaya geçicem, yeni ürün ikiside , önde 2 büyük arkada rgzoz fanı var, 3200k ilanda sana 3 e bırakırım
Vidaları parçaları herşeyi tam

Vidaları parçaları herşeyi tam
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10618 buda linki, sıfırı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,094
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35