her bütçeye göre fp anakartlar değişir hocam. bi bütçe söyle ki ona göre önersinlerEn fp , cunku kasa psu ssd ve ram e de para ayirirmam gerek
900tlye fpyi bırak lga 1200 anakart bile yokBelirttim
en az 1050 vermen lazım ama hem m2 yuvası olmaz hem de sadece 2933 mhz ram destekler attıgım model 100 tl falan daha pahalı en kötüsüne göre ama değerE kardesim bende size en uygunu soruyorum iste![]()
E kardesim bende size en uygunu soruyorum iste![]()
Biliyorum bulamayacagimi, ama sorum net reis, en fp900 TL'ye LGA 1200 anakart bulamazsın.
O zaman kampanya kovalamak en iyisihttps://www.n11.com/urun/asus-prime...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en az 1050 vermen lazım ama hem m2 yuvası olmaz hem de sadece 2933 mhz ram destekler attıgım model 100 TL falan daha pahalı en kötüsüne göre ama değer
kampanyayla bile zor 900e malesef çünkü anakart indirimleri daha çok b560 ve z590 gibi daha üst anakartlara geliyor. mesela ben b560m pro e yi 1100 TL'ye aldımBiliyorum bulamayacagimi, ama sorum net reis, en fpyani butce belirtmeme gerek yoktu
O zaman kampanya kovalamak en iyisi
Biliyorum bulamayacagimi, ama sorum net reis, en fpyani butce belirtmeme gerek yoktu
O zaman kampanya kovalamak en iyisi