Bu 3 koltuk arasında kaldım hangisini almalıyım?
İlk fotoğraf 1699 olan.
Farklı önerileriniz varsa atabilirsiniz
Mx bütçe 2k
İlk fotoğraf 1699 olan.
Mx bütçe 2k
dostum inan bana oyuncu koltuğu mükemmel bir şey dene bi ara xdrive var bende boyun ağrım felan gitti yaslanarak oyun oynama zevki başkaya plastik sandalye boyunu çok kötü yapıyo keşke daha önce alsaydımMoruk ben kaç yıldır 1 plastik sandalye 2 tane de büyük yastık kullanıyorum. Öneririm![]()
Tabii ki ergonomik açıdan daha sağlıklı ama benim yastık büyük olduğu için boynuma kadar geliyor. İhtiyaç duymuyorum ben, hem o yüzden söyledim hem de 1-2 makara döner diyedostum inan bana oyuncu koltuğu mükemmel bir şey dene bi ara xdrive var bende boyun ağrım felan gitti yaslanarak oyun oynama zevki başkaya plastik sandalye boyunu çok kötü yapıyo keşke daha önce alsaydım
boy kaç ?Tabii ki ergonomik açıdan daha sağlıklı ama benim yastık büyük olduğu için boynuma kadar geliyor. İhtiyaç duymuyorum ben, hem o yüzden söyledim hem de 1-2 makara döner diye![]()
Bu 3 koltuk arasında kaldım hangisini almalıyım?
İlk fotoğraf 1699 olan.
Mx bütçe 2k
1.68-1.70boy kaç ?
kankam bana göre cücesinya senin boyunda olsam kullanırdım benim boy 185 muhtemelen 185 gecerim benim gibi adamlar o koltukta oturunca kafa havada kaldığı için çok boyun ağrısı yapıyor kendidem biliyorum1.68-1.70![]()
Şimdi daha mantıklı geldikankam bana göre cücesinya senin boyunda olsam kullanırdım benim boy 185 muhtemelen 185 gecerim benim gibi adamlar o koltukta oturunca kafa havada kaldığı için çok boyun ağrısı yapıyor kendidem biliyorum