Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Şuan param yok. Eleştrilecek kısımlar var ama 10 gün sonra bu sistemi alamadığıma pişman olacakmışım gibi geliyor ETH 4200 doları görürse.

İhtiyacı olan zaten alır fiyat bu pahalılıkta gayet güzel.

9 milyon ne büyük para ulan bak 15 dakika hepsi bitecek
Dostum boş yapıyorsun sizin gibi çocukları kandırırlar ancak. RTX 3060 sisteme 10400F takıyorlar o ikili RTX 3060 performansı değil RTX 2060 performansı verir siz de aaaaaaaaa içinde RTX 3060 var diye üzerine koşuyorsunuz o sistem ile benim sistemimi yan yana koy benim FPS değerlerimin yanına yaklaşamaz.

Ayriyetten konu 50 stok ise bugün ki sistemi hava atmak için 8999TL bile yaptırırdım ama stok 750 çarp bakalım 750 stok ne kadar ciro yapıyor...

Dostum boş yapıyorsun sizin gibi çocukları kandırırlar ancak. RTX 3060 sisteme 10400F takıyorlar o ikili RTX 3060 performansı değil RTX 2060 performansı verir siz de aaaaaaaaa içinde RTX 3060 var diye üzerine koşuyorsunuz o sistem ile benim sistemimi yan yana koy benim FPS değerlerimin yanına yaklaşamaz.

Ayriyetten konu 50 stok ise bugün ki sistemi hava atmak için 8999TL bile yaptırırdım ama stok 750 çarp bakalım 750 stok ne kadar ciro yapıyor...
Foruma özel gelirmi ?

Ben ekran kartını kullanıp kalanını satıcam şuan ekran kartına ihtiyacım var 6600xt yada 3060 olsaydı daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok.

Stok eritme işleri yapmam hocam merak etme. Öyle olsa piyasada kullanılacak tonla ürün var. Zaten parça güncelliğini ben belirliyorum en iyi fiyatı veren marka ile de sistemi oluşturuyoruz
Zaten F/P olarak eleştirmedim , daha önceki gtx1650+monitör sistemini aldım sonra G4 yükselttim.
Yanlış anlaşılmasın dediğim .
Eline emeğine sağlık.

Lol, Dota 2, CS, Valorant dışındaki oyunların hepsinde gpu kullanımı %85 üstünde çoğunda %95 falan
ekran kartı önemi > işlemci önemi

Ben yanlış bir şey söylüyorsunuz demiyorum ama gördüğümü söylüyorum yanlışsam düzeltin

Geri