Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Millet ben vatan'dan bu hafta şu sistemi aldım. Sizce siparişi iptal edip G-5 almalı mıyım?

İptal etme bu siste

Her açıdan bakan tipik insanlar. Stok az olunca öf pöf, fazla olunca da stok eritme düşüncesi... İnsanoğluna ne yaparsan yap yaranamazsın Abdullah
gram yaranma derdim yok da hani bir insan bunu nasıl düşünür onu anlamıyorum işlemci i5 11400F F/P oranı ile köpek gibi satıyor ekran kartı RX6600 F/P oranı ile köpek gibi satıyor hayır sistemdeki bu parçalarda istesen de stok eritemeyeceğin parçalar

gram yaranma derdim yok da hani bir insan bunu nasıl düşünür onu anlamıyorum işlemci i5 11400F F/P oranı ile köpek gibi satıyor ekran kartı RX6600 F/P oranı ile köpek gibi satıyor hayır sistemdeki bu parçalarda istesen de stok eritemeyeceğin parçalar
Kasa Ssd Anakart için niye bir şey demiyorsun

Canım benim stok eritilmesi gereken parça mı var orada? ekran kartı RX 5600 falan mı lütfen değişik yorumlar yazmayın
Abi 6600 leri eritiyorlar yoksa başka türlü satılmayacak :D asus yüzde 25 indiriminde sonra bamm güm olabilir.
Avrupa sitelerinde stok kaynyıyor güzel günler yakın (döviz olmasa bide )

üşenmedim akakçe den tek tek topladım, 14.716 TL, Fiyat bence çok çok iyi, boş yapmayın alan alsın adamın da hakkını yemeyin..

Bu düşüşle demek istedim kral
Stok eritme işleri yapmam hocam merak etme. Öyle olsa piyasada kullanılacak tonla ürün var. Zaten parça güncelliğini ben belirliyorum en iyi fiyatı veren marka ile de sistemi oluşturuyoruz

14bin TL ye 5600x 6600xt satılırken video da 14-15bin civarı tutuyor demek bana akıl tutulması gibi geldi şuan internette topladım 12500 tuttu?
Sapphire Pulse RX 6600 ile ben de fiyatları topladım Asusun fiyatını bulamadım evet 12500-13000 lira arasında tutuyor ortalama 1750 liralık bir indirim mevcut olmuş oluyor. 1750 liralık indirim az değil ama beklentim daha üstünde bir indirim olması yönündeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri