Erimtan
80+ Bronze
Öyle gözüküyosen herhalde 50 yaşına kadar beklicen böyle
Öyle gözüküyosen herhalde 50 yaşına kadar beklicen böyle
3000 TL'ye bankama havale yap knka neredeyse bir aylı asgari ücretArkadaşlar fiyat bence gayet başarılı kötü değil ama çokda iyi değil ben hemen hemen aynı sistemi topladım anakart b560m-k ssd 1 TB m2 ram 16 GB 3600 MHz 14 k buldu banada rx6600 8gb ile
İndirimin kralı kardeşim bunu neye göre diyebiliyorsun?Çok bi indirim olmamış ama ihtiyacı olan için güzel fiyat
Canım benim stok eritilmesi gereken parça mı var orada? ekran kartı RX 5600 falan mı lütfen değişik yorumlar yazmayın
Abi zaten fiyat iyi ben bir şey demedim ama ben sana yetişemedim ben topladım bile3000 TL'ye bankama havale yap knka neredeyse bir aylı asgari ücret
Her açıdan bakan tipik insanlar. Stok az olunca öf pöf, fazla olunca da stok eritme düşüncesi... İnsanoğluna ne yaparsan yap yaranamazsın AbdullahCanım benim stok eritilmesi gereken parça mı var orada? ekran kartı RX 5600 falan mı lütfen değişik yorumlar yazmayın
750 Stoktaki bütün parçalar aynı mı ? Bu sistemi toplamak ne kadar sürdü ?Canım benim stok eritilmesi gereken parça mı var orada? ekran kartı RX 5600 falan mı lütfen değişik yorumlar yazmayın
Güzel indirim zaten lakin rtx 3060 satılıldı 12 ye gaming gen de hemde bir gün durdu stokdaİndirimin kralı kardeşim bunu neye göre diyebiliyorsun?
Foruma özel olacak sistemde de mi aynı kart olacak?İndirimin kralı kardeşim bunu neye göre diyebiliyorsun?