Cs Go FPS Drop Sorunu

Tilsteyy

80+
Reaksiyon skoru
45
beyler 2019 kasım ayında 4 k ya pc topladım ve cs go da saat bası ya da belirsiz bir zaman da fps drop yiyorum 300 den bi anda baya bir düşüyor 150 200 300 150 falan 10 saniyeligine oluyor bu sistemimi yazııym hemen
MSİ ARMOR RX570
RYZEN 5 1500X
SAMSUNG EVO 860 SSD 256 GB
MSİ A320M-A PRO
CORSAİR 3000 MHZ RAM 8 GB TEK KANAL
SORUM SU NEDEN BÖYLE BİR DROP YİYORUM RADEON AYARLARIN DAN MI YOK SA BAŞKA BİRŞEYDENMİ RADEON AYARLARINI KURCALADIM BAYA AMA ORADAN DEĞİL RAM TEK KANAL OLDUĞU İÇİN Mİ DROP YİYORUM 1 TANE DAĞA 8 GB 3000 MHZ TAKSAM GEÇERMİ
TEŞEKKÜRLER.

Radeon ayarlarını sıfırlarmısın, Radeon ayarlarını kurcalaman dorğu değil.

Sadece CS GO da mı sorun oluyor ?
CS GO Aşırı ram tüketen bir oyun değil 8GB RAM yeterlidir.
Sürücüleriniz güncelmi ?
@$ilentX 'in dediği gibi ayarları sıfırlayın.

Sadece CS GO da mı sorun oluyor ?
CS GO Aşırı RAM tüketen bir oyun değil 8GB RAM yeterlidir.
Sürücüleriniz güncelmi ?
@$ilentX 'in dediği gibi ayarları sıfırlayın.
başka oyunlar da da oluyor mesela rainbow da 120 alıyorken bi anda 70 lere falan düşüyor 15 saniyeliğine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Radeon ayarlarını sıfırlarmısın, Radeon ayarlarını kurcalaman dorğu değil.
reis 0 larım şimdi de pc yi ilk aldıgım dada 7 aydır bu sorunu yasıyorum neyden olyuor acaba bir arkadaş işlemcin güçlü oldugu için ramlinin hızıımı birşeyi yetişmiyor dedi xmp side acık ramin

başka oyunlar da da oluyor mesela rainbow da 120 alıyorken bi anda 70 lere falan düşüyor 15 saniyeliğine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis 0 larım şimdi de PC yi ilk aldıgım dada 7 aydır bu sorunu yasıyorum neyden olyuor acaba bir arkadaş işlemcin güçlü oldugu için ramlinin hızıımı birşeyi yetişmiyor dedi xmp side acık ramin

Arkadaşın biraz boş yapmış, AMD zaten yüksek hız sever sen merak etme :). Radeon ayarlarını sıfırla, Bios dan bir şey ile oynadı isen Bios daki o oynadığın ayarıda eski haline getir. Sorun devam eder ise stress testlerine sokarsın sistemi.

Arkadaşın biraz boş yapmış, AMD zaten yüksek hız sever sen merak etme :). Radeon ayarlarını sıfırla, Bios dan bir şey ile oynadı isen Bios daki o oynadığın ayarıda eski haline getir. Sorun devam eder ise stress testlerine sokarsın sistemi.
bios u hiç açmadım reis 7 ay dır böyle 10 saniyeligine drop giriyor şimdi senin değini yapıcağım inşallah düzelir

cs go 45 en fazla 60 sabit iyi internet eğer hala olursa sence neyden kaynaklanır yazarmısın dostum görürsen anakarttan olabilirmi

Stress testlerine sokup bakmak lazım:

RAM leri Memtest86 ile test etmelisin,

OCCT den de Ekran kartı ve işlemciyi test et. Orda diğer bileşen değerleride gözükür onlarada bakmak lazım.

:)

beyler 2019 kasım ayında 4 k ya PC topladım ve cs go da saat bası ya da belirsiz bir zaman da fps drop yiyorum 300 den bi anda baya bir düşüyor 150 200 300 150 falan 10 saniyeligine oluyor bu sistemimi yazııym hemen
MSİ ARMOR RX570
RYZEN 5 1500X
SAMSUNG EVO 860 SSD 256 GB
MSİ A320M-A PRO
CORSAİR 3000 MHZ RAM 8 GB TEK KANAL
SORUM SU NEDEN BÖYLE BİR DROP YİYORUM RADEON AYARLARIN DAN MI YOK SA BAŞKA BİRŞEYDENMİ RADEON AYARLARINI KURCALADIM BAYA AMA ORADAN DEĞİL RAM TEK KANAL OLDUĞU İÇİN Mİ DROP YİYORUM 1 TANE DAĞA 8 GB 3000 MHZ TAKSAM GEÇERMİ
TEŞEKKÜRLER.
İşlemci ısınıyor olabilir malum havalar cehennem onu kontrol edin birde lütfen bilgisayar ayarları ile uzman olmadığın sürece oynama
Termal macunları değiştir

Stress testlerine sokup bakmak lazım:

RAM leri Memtest86 ile test etmelisin,

OCCT den de Ekran kartı ve işlemciyi test et. Orda diğer bileşen değerleride gözükür onlarada bakmak lazım.
ekran kartını test ettim işlemciyide ettim bir sorun çıkmadı dedi ekran kartının belleklerini test ettim 40 50 saniy ekasıyor gibi oldu pc sorun cıkmadı dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,384
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri