Çözüldü✓ Asus VG249Q Tuf alınır mı?

Beni yazdığım nasıldır vg259qr.
Kardeşim bu kadar uğraştığına değecek fark yok aralarında. Satıcısı en güvenilir ve en ucuzunu al fazla takıyorsun :D. Hepsi birbirinin muadili. Gigabyte daha iyi dediysek arada dünyalar kadar fark var demek değil. Gerçekten fark olsun istiyorsan 240/280/360 hz bir monitör al. Gidip de 165 hz diye asusun o monitörüne 3900 TL verme.

Kardeşim bu kadar uğraştığına değecek fark yok aralarında. Satıcısı en güvenilir ve en ucuzunu al fazla takıyorsun :D. Hepsi birbirinin muadili. Gigabyte daha iyi dediysek arada dünyalar kadar fark var demek değil. Gerçekten fark olsun istiyorsan 240/280/360 hz bir monitör al. Gidip de 165 hz diye asusun o monitörüne 3900 TL verme.
Sizde haklısınız ama alırken 165hz tercih edebilirim.

Yok 3300 lira vatanda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte 170hz eğer kıstas tazeleme hızıysa.
Yok onunda 165hz.

Güzel kardeşim daha önceden de belirttim monitör 170hz'e overclok olabiliyor ayar kısmından.
1649525187586.png

Onu diyen de benimdir muhtemelen. Neyse önceki konularda vs gerekli gördüğüm her şeyi belirttim. Gerisi sana kalmış. Kolay gelsin.

Güzel kardeşim daha önceden de belirttim monitör 170hz'e overclok olabiliyor ayar kısmından.
Alıntıyı görüntüle

Onu diyen de benimdir muhtemelen. Neyse önceki konularda vs gerekli gördüğüm her şeyi belirttim. Gerisi sana kalmış. Kolay gelsin.
Pardon reis fps oyunlarında nasıldır cs go özellikle yoksa bunu alıcağım.

Pardon reis fps oyunlarında nasıldır cs go özellikle yoksa bunu alıcağım.
Attığım 4 monitörün 4dü de FPS oyunlarında iyidir ama G24f 170 hz olduğu için "ÇOK AZ" da olsa tercih sebebi. İlla ki G24f sevmedim içim ısınmadı diyorsan LG 24gn650-B modelini al. GTG 1 ms olduğu için ama bence 150 TL daha fazla hakedecek bir özelliği yok. Bütçen elveriyorsa da ki yettiğini belirttin yükseklik ayarı olmayan monitörleri alma LG 24gn600 vs.
Asusun da malzeme kalitesi vs çok iyi performans olarak da diğerlerinden geriye değil ama ona da +150 Tl vermeyi mantıklı görmüyorum.

Attığım 4 monitörün 4dü de FPS oyunlarında iyidir ama G24f 170 hz olduğu için "ÇOK AZ" da olsa tercih sebebi. İlla ki G24f sevmedim içim ısınmadı diyorsan LG 24gn650-B modelini al. GTG 1 ms olduğu için ama bence 150 TL daha fazla hakedecek bir özelliği yok. Bütçen elveriyorsa da ki yettiğini belirttin yükseklik ayarı olmayan monitörleri alma LG 24gn600 vs.
Asusun da malzeme kalitesi vs çok iyi performans olarak da diğerlerinden geriye değil ama ona da +150 TL vermeyi mantıklı görmüyorum.
Benim içime sinen model bu ama aklımda asus 259qr nedense arada bıraktı sizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,856
Üyeler
192,819
Son üye
Sayko"
Geri