AMD Ryzen 3 3300X ve GeForce RTX 3050 sistem nasıl?

Romedeus

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba. Bu sistem alınır mı ya da önerebileceğiniz başka sistem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

15k bütçe ile bu sistem alınmaz.

Arkadaşlar merhaba. Bu sistem alınır mı ya da önerebileceğiniz başka sistem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
yakında sistemler duyurulacak diye düşünüyorum 15 k ya 3060 ti rahat bulursun takipte kal her yeri.

Bu fiyata kesinlikle alınmaz.

İşlemci dandik.
Çok pahalı bu sisteme göre.
15.000 tl fiyat için aşağıdaki sistemleri önerebilirim:

Bunda işlemci yok bir tek, fakat RTX 3060 lı sistem var 13.600 TL'ye.

Bu çok iyi. i5 11400F RTX 3050 var.

Bu da iyi, Ryzen 5 3600 RTX 2060 lı sistem. Rami 8 ama sonradan yükseltilebilir.

Ryzen 3100 ve 3300x zaten saçma fiyatlandırmaları var.
3050 ise zaten pahalı gücüne göre alınmamalı.
Sistem zaten pahalı alınmaz.

Komik fiyat itopya 12400/f l, rtx 3050 sistemleri 13.000 TL civarında satıyordu, şimdi bu sattığı sistem trajikomik fiyat yani sistemi kim oluşturuyor fiyatı kim belirliyor trajikomik bir durum anlamak mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci dandik.
Çok pahalı bu sisteme göre.
15.000 TL fiyat için aşağıdaki sistemleri önerebilirim:

Bunda işlemci yok bir tek, fakat RTX 3060 lı sistem var 13.600 TL'ye.

Bu çok iyi. i5 11400F RTX 3050 var.

Bu da iyi, Ryzen 5 3600 RTX 2060 lı sistem. Rami 8 ama sonradan yükseltilebilir.

En başta ki RTX 3060 olan bundle set, bir sistem değil. İşlemci ,SSD , RAM bulunmuyor. 11400F, 500 GB SSD, 2x8 16 GB ram alınca zaten 4.000 TL civarında para harcaması lazım. Yanlış/eksik paylaşımda ve bilgilendirmede bulunmayınız.

Son düzenleme:
Komik fiyat itopya 12400/f l, rtx 3050 sistemleri 13.000 TL civarında satıyordu, şimdi bu sattığı sistem trajikomik fiyat yani sistemi kim oluşturuyor fiyatı kim belirliyor trajikomik bir durum anlamak mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En başta ki RTX 3060 olan bundle set, bir sistem değil. İşlemci ,SSD , RAM bulunmuyor. 11400F, 500 GB SSD, 2x8 16 GB ram alınca zaten 4.000 TL civarında para harcaması lazım. Yanlış/eksik paylaşımda ve bilgilendirmede bulunmayınız.
Peki hocam önerebileceğiniz sistem var mı? Mayıs ayında askere gideceğim gitmeden aradan çıkartmak istiyorum belki yıl sonu piyasa daha kötü olur diye yoksa biraz daha beklemekte fayda mı var?

Peki hocam önerebileceğiniz sistem var mı? Mayıs ayında askere gideceğim gitmeden aradan çıkartmak istiyorum belki yıl sonu piyasa daha kötü olur diye yoksa biraz daha beklemekte fayda mı var?
Bu ay içinde kampanyalı sistemler gelebilir. Siz gitmeden 1 hafta önce bana özelden yazın veya konu açın illa ki yardımcı oluruz. Şuan bu bütçe ile RX 6600 XT sistem toplanabilir. Ancak illa ki RTX 3050 isteniyorsa oda rahat kaliteli bir şekilde toplanabilir. 👍

Bu ay içinde kampanyalı sistemler gelebilir. Siz gitmeden 1 hafta önce bana özelden yazın veya konu açın illa ki yardımcı oluruz. Şuan bu bütçe ile RX 6600 XT sistem toplanabilir. Ancak illa ki RTX 3050 isteniyorsa oda rahat kaliteli bir şekilde toplanabilir. 👍
Tamamdır çok teşekkür ederim 👍

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek