Başka oyunlarda sıkıntısı yoksa ya oyun kaynaklıdır ya da ekran kartının o oyunla bir derdi vardır.(Bu konuda ciddiyim, FİFA serisinin her zaman AMD kartlara bir garezi var mesela. Belki GTA V' de de böyledir)Güncel... Sistemime laf etmek istemiyorum bence oyunun optimizasyonu çöp
Hocam oyun esc tuşu bendede öyle basıyorum zor hareket ediyor takıla takıla 5 fps gibi oluyor mousearkadaşlar diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı yok şimdi yeni indirdim nedensiz 130 fpsden 70e felan düşüyor drop yiyorum.. Hatta ESC basımca oyunu kullanamıyorum kasmaktan
Sistem: Ryzen 5 5600x
Asus dual rx 6600 xt
not: oyun içi benchmark testinde 0 kasma
Rahatladım bu yorumu görünce... Cayır cayır warzone oynuyorum kasma yok ama GTA V'in settings kısmına gelince kafayı yiyor pcHocam oyun esc tuşu bendede öyle basıyorum zor hareket ediyor takıla takıla 5 fps gibi oluyor mouse
Vallahi öyleBaşka oyunlarda sıkıntısı yoksa ya oyun kaynaklıdır ya da ekran kartının o oyunla bir derdi vardır.(Bu konuda ciddiyim, FİFA serisinin her zaman AMD kartlara bir garezi var mesela. Belki GTA V' de de böyledir)
Hocam driver ile ilgili bir sorun olabilir ya da klasik AMD problemleri gibi bu oyunda da böyle sonuclar veriyordur.Rahatladım bu yorumu görünce... Cayır cayır warzone oynuyorum kasma yok ama GTA V'in settings kısmına gelince kafayı yiyor pc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi öyle
Rahatladım bu yorumu görünce... Cayır cayır warzone oynuyorum kasma yok ama GTA V'in settings kısmına gelince kafayı yiyor pc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi öyle