Yardım çözüldü: GTA 5 esc kasma sorunu!!

Güncel... Sistemime laf etmek istemiyorum bence oyunun optimizasyonu çöp

Güncel... Sistemime laf etmek istemiyorum bence oyunun optimizasyonu çöp
Başka oyunlarda sıkıntısı yoksa ya oyun kaynaklıdır ya da ekran kartının o oyunla bir derdi vardır.(Bu konuda ciddiyim, FİFA serisinin her zaman AMD kartlara bir garezi var mesela. Belki GTA V' de de böyledir)

arkadaşlar diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı yok şimdi yeni indirdim nedensiz 130 fpsden 70e felan düşüyor drop yiyorum.. Hatta ESC basımca oyunu kullanamıyorum kasmaktan

Sistem: Ryzen 5 5600x
Asus dual rx 6600 xt

not: oyun içi benchmark testinde 0 kasma
Hocam oyun esc tuşu bendede öyle basıyorum zor hareket ediyor takıla takıla 5 fps gibi oluyor mouse

Hocam oyun esc tuşu bendede öyle basıyorum zor hareket ediyor takıla takıla 5 fps gibi oluyor mouse
Rahatladım bu yorumu görünce... Cayır cayır warzone oynuyorum kasma yok ama GTA V'in settings kısmına gelince kafayı yiyor pc 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka oyunlarda sıkıntısı yoksa ya oyun kaynaklıdır ya da ekran kartının o oyunla bir derdi vardır.(Bu konuda ciddiyim, FİFA serisinin her zaman AMD kartlara bir garezi var mesela. Belki GTA V' de de böyledir)
Vallahi öyle

Rahatladım bu yorumu görünce... Cayır cayır warzone oynuyorum kasma yok ama GTA V'in settings kısmına gelince kafayı yiyor pc 😂

Vallahi öyle
Hocam driver ile ilgili bir sorun olabilir ya da klasik AMD problemleri gibi bu oyunda da böyle sonuclar veriyordur.

Vallahi öyle
:) kafaya takma bende mesela forza4 wiycher yüksek ayarlarda minicik takılma yok ama gta 5 sıkıntılı ya rahatlamana sevindim

Çözüm vsync'ciyi açmak arkadaşlar

reflash rate'i 165 yaptım şuan düzeldi

Geri