RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,355
telefondan iddle daddy indir çok daha pratik aynı anda bütün oyunları kasabiliyorsunİdle master indirdim. Hesabıma giriş vs. yaptım. Birden fazla oyun nasıl aynı anda kasabilirim. Oyun önerileriniz neler 10 lira bakiyem var aşağı resimleri koyuyorum.
Bilgisayardan olması benim için çok daha iyi olur. telefondan şarj vs yemez mi?telefondan iddle daddy indir çok daha pratik aynı anda bütün oyunları kasabiliyorsun
Oynamak icin demi baska bir sebeple alınamazHentai Girl ve Hentai Girl Fantasy alabilirsin.
Kart düşürmek için.Oynamak icin demi baska bir sebeple alınamaz
peki şuan ne alınabilir. indirimde değiller galiba. kar hangileri ettir?Kart düşürmek için.
başka sebepler içinde alınabilir.
herkesin kendine göre sebepleri var![]()
Fast mode'a ayarla. önce steamindeki kartını düşürmediğin oyunların kartını düşür. sonra indirime girdiklerinde ZUP oyunlarını alabilirsin.peki şuan ne alınabilir. indirimde değiller galiba. kar hangileri ettir?
Ayarları mnasıl ayarlamam lazım hızlı kasmak için?
Fast mode a mı almam lazım?
Peki bu oyunları nasıl sıralıyayım?Fast mode'a ayarla. önce steamindeki kartını düşürmediğin oyunların kartını düşür. sonra indirime girdiklerinde ZUP oyunlarını alabilirsin.
Şuradan oyunlara bakabilirsin.STC Set Prices
Up-to-date set prices for Steam trading cards. You can sort, filter and also import your profile for extra information.steam.tools
Nasıl sıralıyayım derken? anlamadımPeki bu oyunları nasıl sıralıyayım?
o siteye girdiğimde oradakilerin hepsini alayımmı oyun olarak?Nasıl sıralıyayım derken? anlamadım
Hayır. oradan hepsini analiz et. ona göre iyi kar bırakanı alo siteye girdiğimde oradakilerin hepsini alayımmı oyun olarak?