Hocam göz doktorum mat yansımasız ekrandan başka ekranlara bakmamı yasakladı, galiba mat ekranın üzerinde bir film tabakası var tam hakim değilim amaYani, monitör alıp onun parlaklığını kıssanız aynı şeye denk gelmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Parlaklığını kısarsın
Anladığım kadarıyla, ya Anti Glare monitör ya da TN panel almanız lazım.Hocam göz doktorum mat yansımasız ekrandan başka ekranlara bakmamı yasakladı, galiba mat ekranın üzerinde bir film tabakası var tam hakim değilim ama
Parlaklığını kısarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mat ekran koruyucu alırsın faydası olmaz mı? mat ekranlı monitör varmıdır ki
Bildiğim kadarıyla TN panel pek önerilmiyor ama bu anti glare dediğiniz şey yansıma önleyici mi oluyor?Anladığım kadarıyla, ya Anti Glare monitör ya da TN panel almanız lazım.
Bu monitörde var(mış)
Evet. Bir yerde okudum tam emin değilim.Hocam direk monitor olarak var mı bende bilmiyorum ama örneğin monster'larda mat ekran diye yazıyor ama içeriği nasıl bi fikrim yok konuyu o sebeple açmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bildiğim kadarıyla TN panel pek önerilmiyor ama bu anti glare dediğiniz şey yansıma önleyici mi oluyor?
Doktorun yasakladıysa monitörü görerek alman daha mantıklı değil mi?Hocam göz doktorum mat yansımasız ekrandan başka ekranlara bakmamı yasakladı, galiba mat ekranın üzerinde bir film tabakası var tam hakim değilim ama
Şöyle ki burdan aldığım öneriler doğrultusunda teknoloji mağazalarına gitmeyi düşünüyorum. Doktorumun tavsiyesi üzerine bu ekranlara yönelmiştim ve monster almıştım. Ekran mat ips'di ve aşırı memnundum gözüm hiç yorulmuyordu ve saatlerce pc başında durabiliyordum. Bir kere tecrübe edindiğim için diğerleride aynı olur diye düşünüyorum.Doktorun yasakladıysa monitörü görerek alman daha mantıklı değil mi?
Nasıl yok bazı monitorler tabiri caizse güneş gibi parlıyor. Hele ki aydınlık bir ortamda ekrandan daha çok kendimi görüyorumKardeş mat yansımasız film olmayan monitör yok zaten rahat ol. Sadece apple ürünlerinde ve cep telefonlarında glossy ekran var. O yüzden kaliteli bir fhd al yeter.
Asus vg249Q 2800 TL kendim de kullanıyorum gözümü hiç rahatsız etmedi bu güne kadar.
Lg 24gn650-b 2770 TL de güzeldir 1ms gtg fps oyunları oynuyorsan. Masan derin değilse lg alma derim ayakları büyük.