Suplementler ve iğneler

hahaha steroid alan aptallık yaparmış
Reis statünü aşan insanlarla konuşma
Tecrübem de var steroid alan arkadaşlarla ilgili bilgim de var
Prof. vücutçulardan PT'm de var o yüzden hiç benimle bu steroid leşi mevzusuna girme
Alırsa da pişman olur, gerçek de bu kimin gluteus mediusundan ne attığı zerre umrumda değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok sadece tavsiyelerinizi istiyorum direk gidip almak istemiyorum doğrularını yanlışlarını bileyim anlatırsan
Müsait zamanımda anlatayım şimdi yatacağım DM'den iletişime geçebilirsin.

Reis statünü aşan insanlarla konuşma
Tecrübem de var steroid alan arkadaşlarla ilgili bilgim de var
Prof. vücutçulardan PT'm de var o yüzden hiç benimle bu steroid leşi mevzusuna girme
Alırsa da pişman olur, gerçek de bu kimin gluteus mediusundan ne attığı zerre umrumda değil

Müsait zamanımda anlatayım şimdi yatacağım DM'den iletişime geçebilirsin.
Statünü aşan bilgim var hangi steroidten bahsediyoruz? Senle konuşmuyorum içi boş bir bilgiyi kendim adına düzeltmeye geldim ilaçlarda da kullanılmakta steroidler😂

iğneyi olucak arkadaşlar ilk önce doktorunuza danışıntahlil yapın vücudunuz uygunmu bunun için dozu çok onemli herkes bu okulun üniversitesini okumuş 😂

Statünü aşan bilgim var hangi steroidten bahsediyoruz? Senle konuşmuyorum içi boş bir bilgiyi kendim adına düzeltmeye geldim ilaçlarda da kullanılmakta steroidler😂

iğneyi olucak arkadaşlar ilk önce doktorunuza danışıntahlil yapın vücudunuz uygunmu bunun için dozu çok onemli herkes bu okulun üniversitesini okumuş 😂
@Besim Tibuk
Sir, okuma sorununu ne zaman düzeltiyorsunuz?

Agacımlar testo alcam , bide peptit iğnesi hikayesi var aydınlatın azcık yaw
Dostum eğer Anabolik steroid kullanmayı düşünüyorsan bulunduğun salonda kullanan birisini yada internet üzerinden gerçek anlamda tecrübeli birini bul, ve ayrıca asla internet siteleri üzerinden alışveriş yapma. Kür sonrası kesinlikle pct yapmayı unutma, başlangıçta kür'e girmeden böbrek karaciğer değerlerini kesinlikle ölçtür ve bu tarz ilaçlara başlangıç olarak 6 haftalık bir kür ile başlamanı öneririm.

Dostum eğer Anabolik steroid kullanmayı düşünüyorsan bulunduğun salonda kullanan birisini yada internet üzerinden gerçek anlamda tecrübeli birini bul, ve ayrıca asla internet siteleri üzerinden alışveriş yapma. Kür sonrası kesinlikle pct yapmayı unutma, başlangıçta kür'e girmeden böbrek karaciğer değerlerini kesinlikle ölçtür ve bu tarz ilaçlara başlangıç olarak 6 haftalık bir kür ile başlamanı öneririm.
Ve ayrıca bu ilaçların tehlikelerini göze almalısın, supplementler gibi masum şeyler değiller, kür'den çıktığında vücudun testesteron üretmeyi bırakabilir bile.

Profesyonel anlamda düşünmüyorsanız kullanmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri