1.5 2kArkadaşlar yaşım 16 yazın çalışmayı düşünüyorum en kötü dönerci,berber gibi yerleri düşünüyorum kaç lira alırım sizce günlük (Ankara)
reis günlük diyo1.5 2k
50-60a tekabül ediyor zatenreis günlük diyo
Mümkünse sigorta yapan yerlerde çalış mecburen asgari ücret vermek zorundalar.Arkadaşlar yaşım 16 yazın çalışmayı düşünüyorum en kötü dönerci,berber gibi yerleri düşünüyorum kaç lira alırım sizce günlük (Ankara)
bence en az 80 alırsın ben yazın moda kafede çalışacağım yaşım gene 16 günlük 150-200 alacağım burda çay bahçesinde bile 80 tl alıyolar bi kaç saat çalışıp50-60a tekabül ediyor zaten
Aga 16 yaşından ne sigortasından bahsediyorsunMümkünse sigorta yapan yerlerde çalış mecburen asgari ücret vermek zorundalar.
Pardonreis günlük diyo
Ne alakası var kardeşim staj yapan liselilerin sigortası yok mu?Aga 16 yaşından ne sigortasından bahsediyorsun
Yazlık yerde günlük 70 TL ye çalışmıştım cafedeArkadaşlar yaşım 16 yazın çalışmayı düşünüyorum en kötü dönerci,berber gibi yerleri düşünüyorum kaç lira alırım sizce günlük (Ankara)
Knk o farklı bir durum. Normal bir çalışana 18 yaşını geçemeden sigorta bağlanmazNe alakası var kardeşim staj yapan liselilerin sigortası yok mu?
Sigorta olmaz 18 dolacakMümkünse sigorta yapan yerlerde çalış mecburen asgari ücret vermek zorundalar.