Bilgisayara Windows kurulmamış olabilir farklı bilgisayardan Windows sürümü kurup flash belleğe ordan da kendi kasanızdan biosa gireceksiniz kısaca formatlama işlemi gibi düşününPC geldi kurdum kasa açılıyor monitörün altındaki ışık yanıp sönüyor ama görüntü gelmiyor nedeni ne olabilir
her şey tam pc açılıyo kurulu zaten kurmuştum ama şu an görüntü gelmiyor monitmre alt f4 yapınca kapanıyor pcwindows kurulmamış olabilir
ramlar tam takılı olmayabilir
kablo bozuk olabilir.
kabloyu kontrol et çıkar takher şey tam PC açılıyo kurulu zaten kurmuştum ama şu an görüntü gelmiyor monitmre alt f4 yapınca kapanıyor PC
söktüm taktım her şey dopru görünüyor ama yine görüntü yokkabloyu kontrol et çıkar tak
ekran kartı yerinden oynamış olabilir çıkar yeniden tak
yok kaoatmazsam çalışıyorBilgisayarda kendini kapatıp tekrar başlatma sorunu var mı ?
Bios pilini söküp 15-20 saniye bekleyin. Beklerken 1-2 kez açma tuşuna basın ama fiş takılı olmasın. Elektriği boslaltin. Sonra pili takip Ekran kartını bağlayına ve açın.yok kaoatmazsam çalışıyor
Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama monitör kablonu anakarta takmış olabilir misin? eğer öyleyse çıkar ve ekran kartına takPC geldi kurdum kasa açılıyor monitörün altındaki ışık yanıp sönüyor ama görüntü gelmiyor nedeni ne olabilir