Samsung S22 alınır mı?

Emirz

80+
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
12500
Evet arkadaşlar benim için en önemli etmen telefonun kamerası. Kamera dışında günde 5 saatten fazla pil ömrü vermesi benim için yeterli gelir. Çok fazla telefonda oyun filan oynamıyorum. Gündelik olarak video izleyip sosyal medya ve tarayıcıda geziyorum. S21+ baktım ama kamera anlamında S22'nin gerisinde kalıyor. Batarya anlamında ama S21+ çok iyi. Sizce S22 alınır mı?

alınır. s21+ pil ve ekran boyutu yönünden iyi diğer yönlerden s22

Alınır. Akrabam kullanıyordu gayet memnundu.

diğer forumlar ve yabancı forumlarda okuduğum kadar ile çokta kötü değil 6-8 arası ekran süresi alabiliyor cihaz.
Öyleyse fena değil ben bir inceleme izlediğimde 4 saat ekran süresi aldığını falan söyledi adam. O yüzden şüpheye düştüm yoksa geri kalan her şeyi çok iyi bence

Öyleyse fena değil ben bir inceleme izlediğimde 4 saat ekran süresi aldığını falan söyledi adam. O yüzden şüpheye düştüm yoksa geri kalan her şeyi çok iyi bence
youtube dan baktığım kadarı ile bi iphone 13 kadar değil ama dediğim gibi 7 saat ekran süresi alıyor. bahsettiğim video.

youtube dan baktığım kadarı ile bi iphone 13 kadar değil ama dediğim gibi 7 saat ekran süresi alıyor. bahsettiğim video.
Teşekkürler hocam izleyeyim, iphone kadar olmasını beklemek saçma olur bence zaten fiyat farkı ortada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

120 hz ekran ile bir de baya iyi süre hatta

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri