Samsung S22 alınır mı?

Emirz

80+
Reaksiyon skoru
226
Bütçe
12500
Evet arkadaşlar benim için en önemli etmen telefonun kamerası. Kamera dışında günde 5 saatten fazla pil ömrü vermesi benim için yeterli gelir. Çok fazla telefonda oyun filan oynamıyorum. Gündelik olarak video izleyip sosyal medya ve tarayıcıda geziyorum. S21+ baktım ama kamera anlamında S22'nin gerisinde kalıyor. Batarya anlamında ama S21+ çok iyi. Sizce S22 alınır mı?

alınır. s21+ pil ve ekran boyutu yönünden iyi diğer yönlerden s22

Benim pili içime hiç sinmedi ya onun dışında çok iyiymiş ama pili üzer mi acaba

Alınır. Akrabam kullanıyordu gayet memnundu.

diğer forumlar ve yabancı forumlarda okuduğum kadar ile çokta kötü değil 6-8 arası ekran süresi alabiliyor cihaz.
Öyleyse fena değil ben bir inceleme izlediğimde 4 saat ekran süresi aldığını falan söyledi adam. O yüzden şüpheye düştüm yoksa geri kalan her şeyi çok iyi bence

Öyleyse fena değil ben bir inceleme izlediğimde 4 saat ekran süresi aldığını falan söyledi adam. O yüzden şüpheye düştüm yoksa geri kalan her şeyi çok iyi bence
youtube dan baktığım kadarı ile bi iphone 13 kadar değil ama dediğim gibi 7 saat ekran süresi alıyor. bahsettiğim video.

youtube dan baktığım kadarı ile bi iphone 13 kadar değil ama dediğim gibi 7 saat ekran süresi alıyor. bahsettiğim video.
Teşekkürler hocam izleyeyim, iphone kadar olmasını beklemek saçma olur bence zaten fiyat farkı ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 hz ekran ile bir de baya iyi süre hatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri