orjinal key yok elimde ama yine de yükleyebiliyor muyum problem yaratır mıwindowsun kendi sitesinde vardı
daha 3 gün önce arkadaşım yükledi yükleyebiliyorsun sanırım.orjinal key yok elimde ama yine de yükleyebiliyor muyum problem yaratır mı
yüklenir sorun olmazorjinal key yok elimde ama yine de yükleyebiliyor muyum problem yaratır mı
teşekkürler burdan hallediyorum o zamanyüklenir sorun olmaz
hocam deneme sürüm kullanıcaksın galiba?orjinal key yok elimde ama yine de yükleyebiliyor muyum problem yaratır mı
yüklenir sorun olmaz
evet hocam deneme derken demek istedğim oBu siteden aşağıya kaydırarak yükleme aracını indirin:
Araç USB belleğe otomatik olarak yazıyor, key olmadan da yüklenir.
Deneme sürümü diye bir şey yok, etkinleştirene kadar etkinleştirmeden kullanmış olur.
kmspico ile orjinalleştiririm önceden de öyle kullanıyordumBu siteden aşağıya kaydırarak yükleme aracını indirin:
Araç USB belleğe otomatik olarak yazıyor, key olmadan da yüklenir.
Deneme sürümü diye bir şey yok, etkinleştirene kadar etkinleştirmeden kullanmış olur.
KMSPico gibi korsan yazılımlar sorun çıkartabiliyor. İnternette 30-40 TL'ye Windows 10 keyleri satılıyor, onlardan da satın alabilirsiniz.kmspico ile orjinalleştiririm önceden de öyle kullanıyordum
Haklısın korsan yazılım yerine 30-40 keyler en azından uzun süre götürürKMSPico gibi korsan yazılımlar sorun çıkartabiliyor. İnternette 30-40 TL'ye Windows 10 keyleri satılıyor, onlardan da satın alabilirsiniz.
kmspico kullanma ben kullandım googleye bile girerken güvenli bağlantı değil hatası veriyordu hiç bir siteye giremedim cmd kullankmspico ile orjinalleştiririm önceden de öyle kullanıyordum