Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,681
Gibi sistemler dedim.2 Side alinmaz
Gibi sistemler dedim.2 Side alinmaz
Bunun için 10.000-15.000₺'lik bir makinede tercih edebilirsin. Belki artan 35.000-40.000₺ ile gelecekte okuyacağın üniversiteye falan ödersin.Yani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
ya şöyle ki ailem direkt para vermiyor bana sadece bu kadar bütçe olduklarını söylediler yani ben 20k lik sistem alsam geri kalan 40k ailemde kalıcak yineBunun için 10.000-15.000₺'lik bir makinede tercih edebilirsin. Belki artan 35.000-40.000₺ ile gelecekte okuyacağın üniversiteye falan ödersin.
Hocam bende toplamayı düşünüyorum ama bu işleri bilmiyorum yardımcı olur musun acabaBana kalsa topla derim daha uygun ve daha uyumlu bileşenler olur
Aynen katılıyorum60k'lık bilgisayar alacaksan az çok bir şeyler bilirsin yani. Yeni hesap kurup boş boş konu açıyorlar
Verdiğim cevabı oku istersen kral buralarda da yeniyim zaten bilgi alabilmek için açtımAynen katılıyorum
Dostum sen 60k yi harcamaya eminmisin.monitor dahil miVerdiğim cevabı oku istersen kral buralarda da yeniyim zaten bilgi alabilmek için açtım
Ekran kartıni en sona bırak. Devamlı düşüşte çünkü. Kasa PSU anakart işlemci ram ve ne SSD 3tb lik HDD.ya şöyle ki ailem direkt para vermiyor bana sadece bu kadar bütçe olduklarını söylediler yani ben 20k lik sistem alsam geri kalan 40k ailemde kalıcak yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende toplamayı düşünüyorum ama bu işleri bilmiyorum yardımcı olur musun acaba
ya şöyle ki 60k civarında kasa almak istiyorum. Ekipmanlar ve de monitör başka bir bütçe içindeDostum sen 60k yi harcamaya eminmisin.monitor dahil mi
Al bunu geç https://www.teknogenetik.com/venom-...00-xt-500gb-m2-nvme-oyun-bilgisayari-pmu99098![]()
Sinerji Bailey MSI GeForce RTX5070 Shadow 2X OC 12GB Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Bailey MSI GeForce RTX5070 Shadow 2X OC 12GB Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Gibi sistemler'qp xtreme oyun bilgisayari' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
bu istediğin fps değerleri için o kadar para vermene gerek yok 20k ya bile dediğklerindne daha iyi performans alabileceğin pc toplayabilirsin.Geri kalan parayada 4k tv falan alırısnYani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
bu butceye ddr5 toplanir