- Reaksiyon skoru
- 1
Herkese merhabalar 200 bin tl sermaye ile hangi ekran kartlarini almaliyim . Ekran kartlarindan sonra giris seviyesi 2. El anakart islemci isimi gorur mu ?
yerinizde olsam bu kadar az bilgim olduğu konuya böyle bir yatırım yapmazdımKonuya biraz yabanciyim eth yerine baska coin kazımı oluyor mu peki
su asamada mining isine girilmez zaten cok anlamiyorsan hic gimeParayi degerlendirmek istiyorum . 200 bin TL de gunumuzde buyuk bi rakam degil is yönünden bi tavsiyeniz varsa o sektöru izleyelim
eth kazimi bittikden sonra herkes cil yavrusu gibi alt koinlere gelecek sonuc husranKonuya biraz yabanciyim eth yerine baska coin kazımı oluyor mu peki
Vitalik bile 60 gün kaldı diyemiyor. Maaşallah siz gün veriyorsunuzben olsam bu saatten sonra 200 bin sermaye ile mining isine girmezdim 60 gun sonra eth kazim zorluk bombasi geliyor akabinde eth 2.0 ile eth kazimi tamamen bitecek yinede karar senin iyice arastir kararini ver
Bakımını yaptığınız sürece 10 yıl bile giderDiyelim 3080 ekran karti aldim 5 adet bunlarin ortalama omru ne kadar olur acaba
ben gun vermedim 60 gun sonra zorluk bombasi geliyor dedim dikkali okumamissinVitalik bile 60 gün kaldı diyemiyor. Maaşallah siz gün veriyorsunuz![]()