Neler Yeni

Miningte suan en mantikli ekran karti hangisi ?

bextrium

80+

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
Testler sürekli gecikmeli yapılıyor. O yüzden bu sayaç sadece hayal. Röportajlarda geçiş zamanı sorulduğunda net bir şey söyleyemiyorlar.
bu sayac zaten gecis zamanini gostermiyor zorluk bombasinin gelis zamanini gosteriyor eth 2.0 icin zaten kimse zaman veremez

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Geçen sene bu zamanlarda aynı muhabbetler vardı eth 2.0 falan , kazım zorluğu yükseldi evet ama hala devam eth mining

bextrium

80+
bu sayac zaten gecis zamanini gostermiyor zorluk bombasinin gelis zamanini gosteriyor eth 2.0 icin zaten kimse zaman veremez
Dostum, yabancı makaleleri incelersen biraz Kiln Testleri tamamlanmadıkça zorluk bombasının bırakılamayacağını da bilirsin. O yüzden bu sayaç bomboş, işe yaramaz şu an için. Daha test sürecinden geçecek aşamalar var, onların ardından zorluk bombası gelecek.

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
Dostum, yabancı makaleleri incelersen biraz Kiln Testleri tamamlanmadıkça zorluk bombasının bırakılamayacağını da bilirsin. O yüzden bu sayaç bomboş, işe yaramaz şu an için. Daha test sürecinden geçecek aşamalar var, onların ardından zorluk bombası gelecek.
bnde mining yapiyorum bnde isterim eth 2.0 hic gelmesin zorluk artmasin ins dedigin gibi olur uzun bir zaman zorluk gelmez

DrDestiny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kader Gürses
Zamanla kazim icin daha yuksek sisteme ihtiyac oluyo heralde dogru mu
Daha yüksek sistemlere pek ihtiyaç olmuyor. aslında genel olarak ne kadar elektrik harcarsan o kadar üretim oluyor. Örneğin 5600 XT ile 40 mh üretim yaparken 100 w elektrik harcarsın, 6900 XT ile 60 mh üretim yaparken 150 w elektrik gerekiyor. yani yakın oranlar. kart üretimi düşük ise daha fazla, daha çok yere ve fazla ekipmana ihtiyacın var. daha büyük alanın soğutması tozdan koruması da sorun oluyor.
Kartların bozulmaması için çok ısınmaması ve voltaj problemi yaşamaması lazım. Elektronik olarak bozulma riski var ama esas olarak ısı ve toz ve elektrik bu işin kritik noktaları.

Kişisel tecrübeme göre yeni kartlarda sorun yaşama ihtimalin daha düşük ama ilk kurulum maliyetin daha yüksek. ikinci el de ise risk artıyor ama aynı paraya %10-20 arası daha fazla üretecek sistem kurabilirsin. Ayrıca yeni model kartlar ile eth dışında alternatif coin üretim imkanı da çok. Bilhassa 6GB RAM olan kartlarda üretim çeşidi sınırlı

Bence ETH üretimi bitse de başka coinler ile bu iş devam edecek. ilk zamanlar eth ye göre yarı yarıya az da kazandırsa yarılanma vs dolar artışı derken gene kazandırır. Bu madencilik bitmez.
Hepsi kişisel fikirlerimdir.

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Bence denemek için ortalama bir ekran kartıyla mesela 2-3 adet GTX 1660 Super ile ETH kazmayı başlayabilirsin hiç tecrüben yoksa. Geri kalanını mala yatır bence. Araba falan. Arsa demek isterdim ama fiyatları bilmiyorum ve arsa çok uzun vadeli bir yatırımdır. Yatırım tavsiye değildir. Evi, arabayı basabilirsin MINA coine :ROFLMAO: Şaka bir yana. Altın ile de değerlendirebilirsin. Tamamen kendi kişisel fikirlerimdir.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Tek kart ile kaziyorum geçen sene bu ayda günde 8 dolar kazanirken şuan 2 dolar kazaniyorum her ay daha da düşüyor çok yakında mining için yeni coinler türer ama şu zamanda bu işe girmek biraz kumar gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,079
Üyeler
164,237
Son üye
yunus14544
Top Bottom