600TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba. Valorant ve CS:GO için oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ses kalitesi, mikrofonu ve rahatlığı benim için çok önemli 7.1 ses özelliği olursa güzel olur diye düşünüyorum. Mikrofonu etraftan çok ses almayacak bir şey düşünüyorum. 600 TL civarı bütçem var. Önerileriniz nelerdir? Rampage ve Gamepower gibi markalar nasıldır ?

Merhaba. Valorant ve CS:GO için oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ses kalitesi, mikrofonu ve rahatlığı benim için çok önemli 7.1 ses özelliği olursa güzel olur diye düşünüyorum. Mikrofonu etraftan çok ses almayacak bir şey düşünüyorum. 600 TL civarı bütçem var. Önerileriniz nelerdir? Rampage ve Gamepower gibi markalar nasıldır ?
Hocam Ben Gamepower Medusa Kullanıyorum gayet memnunum. Sesi Çok Yüksek Güzel Ses Kasılıyor 250 tl fiyatı var.
1 eksisi birazcık büyük

daha bugun kraken x paylaştılar. arkadasım kullanıyor iyimiş

Hocam Ben Gamepower Medusa Kullanıyorum gayet memnunum. Sesi Çok Yüksek Güzel Ses Kasılıyor 250 TL fiyatı var.
1 eksisi birazcık büyük
Gamepower a kimse yaklaşmamı istemiyor soğudum o yüzden biraz da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu siteden alınan ürünlerde garanti durumu oluyor mu ?
İki ürün arasındaki farkı biliyor musunuz ?

hocam gamepower ben 3 sene kullandım 3 senede bozuldu 1 tarafı bırak ta okadar olsun 2.kere aldım sırf marka kötüleme sevdasından adam gamepower önermiyor gidiyor 1500 tl lik kulaklık öneriyor.

o ürünü kullanmamış olsam ben de kötü sanıcam belki de bunlar yüzünden markayı

James Donkey 008

Birinde 7.1 var diğerinde yok ses kartı olmadığı için. Hangi E ticatet sitesinden faturalı ürün alırsanız alın garantisi vardır. 2. El alırsanız 1 yıl 0 alırsanız 2 yıl garanti zorunluluğu var firma tarafından.

Birinde 7.1 var diğerinde yok ses kartı olmadığı için. Hangi E ticatet sitesinden faturalı ürün alırsanız alın garantisi vardır. 2. El alırsanız 1 yıl 0 alırsanız 2 yıl garanti zorunluluğu var firma tarafından.
İkisinde de özelliklere girince 7.1 var gözüküyor ama ses kartı olmadan 7.1 alamıyor muyum ? Windows 10'un kendisinde galiba özellik varmış jak girişinden de olabiliyormuş sanırsam bi bilginiz var mı ?

İkisinde de özelliklere girince 7.1 var gözüküyor ama ses kartı olmadan 7.1 alamıyor muyum ? Windows 10'un kendisinde galiba özellik varmış jak girişinden de olabiliyormuş sanırsam bi bilginiz var mı ?
Var windows sonic uygulaması. 7.1'i özellik diye satıyorlar ama ne cloud alpha 2'de ne MH752'de ne de MH630 da 7.1 de düzgün ses kasabildim iyi bir stereoda kasabildiğim gibi. Zaten 7.1 fiziksel değil sanal sistemdir bu kulaklıkların hepsinde ve windows sonic te aynı etkiyi yapıp sesi daha çevreselmiş gibi veriyor ya da Razer in THX'i çok güzel bir sanal surround sunabiliyor. Anakartın ses çipide önemli tabi performansta.

Geri