Almanyadan Xbox Seri̇es S Almak

priwchu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Arkadaşlar 2 tane ilan buldum. İkisindede 5000 bin tl ye anlaştık.

1.almanya media marttan almış.cihaz hiç açılmamış fakat kontrol amaçlı gümrükte kutu açılmış. Fatura var

2.almanyada adam televizyon alınca yanında vermişler. Ods tr deki kardeşine yollamış. Oda satıyor.kutu vs.hiç açılmamış. Faturası abisinde kalmış ancak.

Hangisini almalıyım?

İkiside alınabilir.

Türkiye garantili ikinci el cihazlar daha uyguna satılıyor,onları neden tercih etmiyorsun ?
Soruna gelecek olursak bence 1.

Hangisi daha ucuzsa ve size yakınsa onu alın.

Faturaya gerek yok, cihazların tüm garanti işlemleri seri numarasından yapılıyor. 2. Hayırlı olsun.
Gerçi kutu açılmış olsa da bir şey değişmez, 50₺ dahi olsa uygun fiyatı veren alınabilir.

Faturaya gerek yok, cihazların tüm garanti işlemleri seri numarasından yapılıyor. 2. Hayırlı olsun.
Gerçi kutu açılmış olsa da bir şey değişmez, 50₺ dahi olsa uygun fiyatı veren alınabilir.
Yani garantiye yolladığım zaman sorun çıkmaz dimi?çünkü hiç belge yok öylece xbox ı alıcam.

Yani garantiye yolladığım zaman sorun çıkmaz dimi?çünkü hiç belge yok öylece xbox ı alıcam.
Hiçbir belge olmadan ikinci el aldığım 8. nesil Gamepad garantiden işlem gördü. Sorun olmaz kısacası.

Hiçbir belge olmadan ikinci el aldığım 8. nesil Gamepad garantiden işlem gördü. Sorun olmaz kısacası.
Hocam alıyorum o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturayı tarayıcıda taratıp atsın.
Hocam bu olayı anlatırmısınız?

Hocam alıyorum o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu olayı anlatırmısınız?
Fatura kağıt değil mi?
Tarayıcıda taratıp pdf yaptırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320