❌İndirim Bitti! Asus TUF VG24VQE 23.6" 1ms 165Hz FHD FreeSync Kavisli Gaming Monitör 2299 TL

Aldım umarım sorunsuz olur 2 tane alacaktım vazgeçtim :D

bakalım fiyat çok iyi sipariş verdim 3 taksit vade farksız umarım sorunsuz gelir . Asus garantisine de guveniyorum
Bende sipariş verecektim. YouTube videolarına baktım cok eleştir car. Ölü piksel garantisi yok. Kafama yatmadı. Beklemedeyim.

Ürünün pivot özelliği yok. 2000 TL olsa bile almazdım. Her kullanıcı için değişir bu durum tabi.

Ürünün pivot özelliği yok. 2000 TL olsa bile almazdım. Her kullanıcı için değişir bu durum tabi.
pivot özelliği yazılım vb yoksa çokta onemli degil diye dusunuyorum sonucta yukarı asagı yukseltme alcaltma mevcut , donmesede olur sanki
bakalım sipariş verdim umarım piksel vb. olmaz

alanlara hayırlı olsun
ama buradan kesinlikle almazdım neden derseniz kırık çatlak ölü piksel gelirse iade almayacaklar.
garantiye verip belge almanız gerek uğraşırsınız yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel garantisi veren mArka varmı ? Firma yada
amazon kendi ürününde garantisi var

pivot özelliği yazılım vb yoksa çokta onemli degil diye dusunuyorum sonucta yukarı asagı yukseltme alcaltma mevcut , donmesede olur sanki
bakalım sipariş verdim umarım piksel vb. olmaz
Hocam yukarı aşağı alçaltma yükseltme özelliğinin olduğuna emin misiniz? Her monitör de olan ekranin açısını değiştirme özelliği var sadece diye biliyorum.

Ama hayırlı olsun monitör kaliteli.

Hocam yukarı aşağı alçaltma yükseltme özelliğinin olduğuna emin misiniz? Her monitör de olan ekranin açısını değiştirme özelliği var sadece diye biliyorum.

doğru ifade edememişim yukarı aşağı eğme özelliği dediginiz gibi yeterli hocam bu fiyata 165 hz asus kalitesi zor bulunur gibi 1 sene once 1.500 tl di fiyatları malum fiyatlar her gun artıyor yeterki satıcı sorunsuz gondersin

Fiyat güzelde bu model nasıl kullanan var mı?

doğru ifade edememişim yukarı aşağı eğme özelliği dediginiz gibi yeterli hocam bu fiyata 165 hz asus kalitesi zor bulunur gibi 1 sene once 1.500 TL di fiyatları malum fiyatlar her gun artıyor yeterki satıcı sorunsuz gondersin
Kullandığım monitör... Yukarı aşağı eğme var sağa sola döndürme var ve kafayı tamamen yukarı aşağı da hareket ettirebiliyorsunuz yani monitörü her şekle sokarsınız .
VG24VQ benim model bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,391
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri