İ5 11400f Sıvı Soğutma Önerisi

sezarillo

80+
Reaksiyon skoru
64
En uygun fiyata ne önerebilirsiniz? Ayrıca bir işlemciye sıvı soğutma takılırsa ömrü uzar mı? yani stok fan ile 3 yıl çok iyi performans verebilecekken misal,sıvı soğutmayla kullanılırsa daha uzun müddet götürür mü? 2 haftalık işlemci daha "da-g5" sağ olsun @Abdullah Hacıgül :) (bilmediğimden soruyorum linçlemeyin lütfen :D

sıvı soğutmaya gerek yok hocam
serin çalışması iyidir ömrü artar mı bilmem :D

Sıvı soğutma 11400F için şart değil. Fazla ısınan bir işlemci değil çünkü. Ama ben sıvı soğutma kullanmak istediğim için aldım.
Şart değil ama yinede ben sıvı soğutma almak istiyorum dersen alabilirsin tabi.

360mm olanını kullanıyorum. Memnunum. Fiyatı da yüksek değil. Tasarım olarak ve performans olarak iyi.

Sıvı soğutma 11400F için şart değil. Fazla ısınan bir işlemci değil çünkü. Ama ben sıvı soğutma kullanmak istediğim için aldım.
Şart değil ama yinede ben sıvı soğutma almak istiyorum dersen alabilirsin tabi.

360mm olanını kullanıyorum. Memnunum. Fiyatı da yüksek değil. Tasarım olarak ve performans olarak iyi.
teşekkür ederim fakat 1000 ne :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutmaya gerek yok hocam
serin çalışması iyidir ömrü artar mı bilmem :D
ileride i7 i9 upgrade'i gelirse sıvı soğutma hazırda dursun maksat

bütçe ne?

Düşük bütçede hava soğutma daha iyidir. K işlemci olmadığından zaten OC yapamazsın. Isınan bir işlemci olmadığı içinde ısıdan kaynaklı bir ömür kısalması olmayacağı için soğutmaylada arttıramazsın ama şöyle güzel bir şey söyleyeyim işlemci düzgün kullanılırsa en zor bozulan parça durduğu yerde.

Geri