sezarillo
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
- Bütçe
- 599
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
O amazonduKonusu açılmıştı sanırım.
Delikleri rahatsız etmiyor mu?Amazon’da da aynı fiyattı.
Aynısı var bende.
Öneririm.
HayırDelikleri rahatsız etmiyor mu?
Muhtemelen kablo ağırlığı ve çekme kuvvetinden kurtulmak insanları rahatlatıyordur.Rekabetçi oyunlarda sistem gecikmesi,ekran gecikmesi,görüntü işleme gecikmesi,ağ gecikmesi vb. her şeyin suyunun sıkıldığı piyasada kablosuz ürünler nasıl baş gösteriyor anlamıyorum.
Tabii tercih meselesi fakat zaten kablo ağırlığı meselesi razerin paracord kablosu sayesinde çözüldü. Kasanız masanin asagindaysa her turlu kablo cekme kuvveti uygulayacak ona cozum sadece kablo tutacagi gibi gozukuyor. Her seyi gectim o kadar avantaj saglamamasina ragmen hatta gecikme yaratmasina ragmen yuzde daha pahali kablosuz versiyonu, neyse herkesin kendi tercihiMuhtemelen kablo ağırlığı ve çekme kuvvetinden kurtulmak insanları rahatlatıyordur.
Teknoloji ve inovasyon her zaman pahalıdırTabii tercih meselesi fakat zaten kablo ağırlığı meselesi razerin paracord kablosu sayesinde çözüldü. Kasanız masanin asagindaysa her turlu kablo cekme kuvveti uygulayacak ona cozum sadece kablo tutacagi gibi gozukuyor. Her seyi gectim o kadar avantaj saglamamasina ragmen hatta gecikme yaratmasina ragmen yuzde daha pahali kablosuz versiyonu, neyse herkesin kendi tercihi