Yks 2022 ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar tyt de çogu konuyu biliyorum o yuzden tyt calismadim problemleri halledersem bitiririm zaten mati.Nedense mezuna kalacağımı düşünmeye basladim tyt de 55-60 yapiyorum ayt de daha deneme yapmadım siz ne düşünüyorsunuz?Devam etsem daha sıkı çalışmaya 75k yapabilir miyim sayısal?

Sözel olsa belki. Bu vakitte konuları bitirip AYT denemelerine başlamayan biri EA veya Sayısalda 75k yapması zor. Ha yine de çalışma anlamına gelmiyor. Çalışabildiğin kadar devam et.

Sözel olsa belki. Bu vakitte konuları bitirip AYT denemelerine başlamayan biri EA veya Sayısalda 75k yapması zor. Ha yine de çalışma anlamına gelmiyor. Çalışabildiğin kadar devam et.
Sözel bile olsa çok toparlayamaz , rakipleri aylardır TYT-AYT diye çalışıyor. Şimdi başlasa bile zor yani edebiyat var tarih var sosyal var ooo

Sözel bile olsa çok toparlayamaz , rakipleri aylardır TYT-AYT diye çalışıyor. Şimdi başlasa bile zor yani edebiyat var tarih var sosyal var ooo
Sözelde 75k aşırı basit. 2 yıl önce girmiş olmama rağmen şu an bile daha iyi sıralama yaparım.

Sosyal 2 kolay zaten mantıklı düşünerek yapabilirsin ama edebiyat sıkıntı ya
Eser-yazar çok fazla gelebilir fakat o da basit aslında. 2 ay gibi bir süre var ki bitirdiği konular vardır elbet. Konuları bilmeden direkt önüne test kitabı açıp çözse bile çoğu şeyi öğrenebilir. Sorular genelde kendini tekrar ediyor zaten.

Geri