Denetim masasında yoktur, görünmüyor ordaDenetim masasinda windows ozellikleri diye bolum olmasi lazim ordan explorer yanindaki tiki kaldiracaksin
Program kaldır seçeneğinde görünmüyor yaniDenetim masasında yoktur, görünmüyor orda
Birtane komşu geldi, annem içeri almış işi varmış pc de kendi yüklemiş, nero diye bişede vardı onuda sildim, ayıptır ama ya habersiz nasıl indirebilirsin bilgisayara bişeYeniden baslat
Yeniden başlattım şimdi ne yapıyımYeniden baslat
Bak bakalim silinmis miBirtane komşu geldi, annem içeri almış işi varmış pc de kendi yüklemiş, nero diye bişede vardı onuda sildim, ayıptır ama ya habersiz nasıl indirebilirsin bilgisayara bişe
Post automatically merged:
Yeniden başlattım şimdi ne yapıyım
Hayır silinmemiş, yine silmeye çalıştığımda ilk attığım mesajdaki hatayı veriyorBak bakalim silinmis mi
Ara sekmesindende arıyınca çıkmıyor artık.Ara sekmesinden internet Explorer yazıyorum, aça basınca bişe olmuyor
Bu arada komşun internet explorer yüklemiş olmaz. (Bu arada hakikaten ayıp yani sana ait bilgisayarda kafasına göre bir şey yüklemesi.) çünkü Windows ile beraber geliyor. Sistem uygulaması olduğu için o yüzden silerken yönetici izni falan istiyor. Tıpkı telefonda Google Play silemediğimiz gibi.İnternet explorer silinemez diye biliyorum.