Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,528
- Bütçe
- 20000
20000 TL’ye kadar ne alınabilir ?
kitapta yazıyor kardeşim monsterden gamegarajdan uzakdurun diyor ama casper gördün mü kaçın diyor kaçın20k ya kadar olanlar arasında en mantıklı olan lenovo ideapad gaming 3 fakat onlarda da şarj aletinin watt ı çok düşük geliyor. Ben de çok düşünmüştüm bunu fakat en sonunda https://www.hepsiburada.com/casper-...ilgisayar-p-HBCV00001D8UF8?magaza=Hepsiburada aldım. İki gün önce indirimden aldım fiyatı artmış tekrardan
Uzun zamandır kullanan arkadaşlarım da var hepsi memnun bence fazla önyargılısınız.3060 ın laptoplardaki en porformanslı versiyonu bu https://www.hepsiburada.com/hp-omen...sinabilir-bilgisayar-4g8u6ea-p-HBCV00001HR9JL
lenovo legion seriside var ama onlar hem 15.6 hem de ramleri sıkıntılı bu daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kitapta yazıyor kardeşim monsterden gamegarajdan uzakdurun diyor ama casper gördün mü kaçın diyor kaçın![]()
20000 TL’ye kadar ne alınabilir ?
bilmiyroum kral benim bir tandığımda var adam sabit 90 95 derecede oyun oynuyor ekran kartıda 85 bu dereceler pc ömrünü rahat 1 sene öldürür senin arkadaşların da bir kontrol etsin bazı insanlar hiç derecelere falan dahi bakmıyor laptopta 85 üstü tehlikeli.Uzun zamandır kullanan arkadaşlarım da var hepsi memnun bence fazla önyargılısınız.
Lenovo id g3 3060 alinabilir yaninda 170wUzun zamandır kullanan arkadaşlarım da var hepsi memnun bence fazla önyargılısınız.
Hocam bunu kacirmayin derim ustelik w11 var20000 TL’ye kadar ne alınabilir ?
Üç gündür kullanıyorum ekstra bir soğutucu da kullanmıyorum fazla ses çıkartmıyor üstüne soğutması da gayet iyi. Fazla ısınma yapmıyor.bilmiyroum kral benim bir tandığımda var adam sabit 90 95 derecede oyun oynuyor ekran kartıda 85 bu dereceler pc ömrünü rahat 1 sene öldürür senin arkadaşların da bir kontrol etsin bazı insanlar hiç derecelere falan dahi bakmıyor laptopta 85 üstü tehlikeli.
Derecelere bak kral sese göre hareket etme o fiyatalri hak etmiyor casper iade edebilirsen et 13 14 e cok daha iyileri varÜç gündür kullanıyorum ekstra bir soğutucu da kullanmıyorum fazla ses çıkartmıyor üstüne soğutması da gayet iyi. Fazla ısınma yapmıyor.