❌İndirim Bitti! GTX 1650 - MAG A650 PSU - ANAKART - KLAVYE BUNDLE 4000 TL ŞOK FİYAT !!!

Vurgun yapmışsın.
fark edince zaten dumur oldum. Direk alıp ilan açıp burdan birileri alsın istedim ama ilan açılana kadar bitmiş sanırım :D
2000TL ye GTX 1650 almışsın gibi olmuş, fiyatı ölçtüm baya kazançlı çıkmışsın.
aynen almadan önce bende hesapladım. 850 lira kar oluyor hepsini satınca. 3500 gtx 1650 - 600 Psu - 350 klavye mouse - 380 anakart :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun gönderilmiş olmasına çok sevindim. Ama siz yinede koli gelip açana kadar kesin diye bakmayın nolur nolmaz sürpriz olmasın sonra :)
Baya profesyonel bir satıcı bu. Faturasını bile şimdiden gönderdiler. Bir hata olacağını sanmıyorum :) Teşekkür ederim <3 :)
Valla çok şaşırdım. Helal olsun firmaya.

Aynan adamlar ya :D

fark edince zaten dumur oldum. Direk alıp ilan açıp burdan birileri alsın istedim ama ilan açılana kadar bitmiş sanırım :D

aynen almadan önce bende hesapladım. 850 lira kar oluyor hepsini satınca. 3500 gtx 1650 - 600 Psu - 350 klavye mouse - 380 anakart :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya profesyonel bir satıcı bu. Faturasını bile şimdiden gönderdiler. Bir hata olacağını sanmıyorum :) Teşekkür ederim <3 :)

Aynan adamlar ya :D

Gerçi evet gördüm satıcı iyi bir satıcı ürünleriniz için tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,334
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri